11 Μαρ 2017

Γιατί χρησιμοποίησε τη λέξη «μπουρδέλο» ο Αλέγκρι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Μίλαν

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Γιουβέντους στη νίκη επί της Μίλαν ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τις διαμαρτυρίες των ροσονέρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι.

Για τα συναισθήματα στο πέναλτι του Ντιμπάλα: «Ημουν ήδη στη φυσούνα και προτίμησα να μην δω την εκτέλεση. Ο Πάουλο έκανε αυτό που έπρεπε και δεν ήταν εύκολο, σε εκείνο το χρονικό σημείο και απέναντι σε έναν τερματοφύλακα που ήταν σε εξαιρετική βραδιά».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Δε σχολιάζω ποτέ διαιτητικές αποφάσεις, είτε υπέρ μας είτε κατά. Οι διαιτητές ήταν κοντά, έδωσαν πέναλτι, δική τους απόφαση. Υπάρχουν αποφάσεις υπέρ και κατά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, και δεν πρόκειται να κάτσω τώρα εδώ να γκρινιάξω για τα δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν με την Ουντινέζε. Ημουν ο πρώτος που είπε ότι δεν παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία σε εκείνο το ματς».

Για την ανωτερότητα της Γιουβέντους: «Η Γιούβε άξιζε τη νίκη, παίξαμε καλύτερα από τη Μίλαν ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι κάναμε καλή εμφάνιση, μία από τις καλύτερες μας φέτος και είμαστε πιο κοντά στο 6ο σερί πρωτάθλημα. Δεν μαζεύεις 70 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές κατά τύχη».


Για τις φωνές της Μίλαν για το πέναλτι: «Οταν μια απόφαση είναι εις βάρος μας, όλα είναι καλά. Οταν θα μας δοθεί πέναλτι, όπως απόψε, γίνονται όλα... μπουρδέλο! Οταν υπήρξαν λάθος διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος μας, ποτέ δεν προκαλέσαμε χάος».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Στο δεύτερο ημίχρονο τους επιτρέψαμε περισσότερες αντεπιθέσεις από όσες έπρεπε αλλά ούτως ή άλλως είχαμε φτιάξει πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Η ομάδα έπαιξε καλά, αν και θα πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι στην άμυνα γιατί τόσο σήμερα όσο και με την Ουντινέζε θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ που δεχθήκαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας, τώρα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε με μεγαλύτερη ηρεμία για την ρεβάνς με την Πόρτο. Θα ήμουν ικανοποιημένος και με την ισοπαλία σήμερα, υπό την έννοια ότι η εμφάνιση μας, έδειξε ότι η Γιουβέντους είναι σε καλή κατάσταση».

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να τραβήξει λίγο το αφτακι του Μπονουτσι. Κερασμενο γκολ στο Ούντινε,κερασμενο και χθες. Στόπερ του επιπέδου του έκανε δύο παιδικά λάθη. Ειδικά το χθεσινό με έκανε έξω φρενών.
    Η πας πάνω στον παίχτη που ξεκινάει την αντεπίθεση και τον σταματάς με κάρτα ή ακολουθείς αυτόν που φεύγει στην κόντρα. Ο Μπονουτσι χθες ήταν υπό σκέψη τι να κάνει και το φάγαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή