30 Μαρ 2017

Οι δηλώσεις του Τακόνι για τη «Νάπολι που έκλεβε» που τσίτωσαν τους Ναπολιτάνους

Ο Στέφανο Τακόνι μίλησε σε ναπολιτάνικο ραδιοφωνικό σταθμό χρησιμοποιώντας ναπολιτάνικη λογική και... δεν τους άρεσε.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στο Radio Kiss Kiss και αποφάσισε να τους τρολάρει με τον δικό του τρόπο. Οταν του επισημάνθηκε, λοιπόν, ότι το 1989 οι παρτενοπέι απέκλεισαν στα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τους μπιανκονέρι επικρατώντας με 3-0 και ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου ματς στο Τορίνο, έκανε το εξής σχόλιο...

«Ναι, εκείνο το κύπελλο ΟΥΕΦΑ το κλέψατε βέβαια. Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ του Λάουντρουπ και σας έδωσαν ανύπαρκτο πέναλτι. Ηταν τα χρόνια που η Νάπολι έκλεβε γιατί είχε τον Μότζι στη διοίκηση, οι διαιτητές έτρωγαν πίτσα στο Mergellina. Εκλεβε στη Γιουβέντους ο Μότζι, έκλεβε και στη Νάπολι. Μόνο στην Ρόμα δεν κατάφερε να κλέψει. Ο Λουτσιάνο είναι φίλος μου και καταλαβαίνει τι λέω».


Αυτά τα λόγια του Τακόνι εξαγρίωσαν τους δημοσιογράφους που έκαναν την εκπομπή αλλά και τους ακροατές, χωρίς όμως αυτό να πτοήσει τον Στέφανο: «Για μένα είναι πιο σημαντικό ματς η ρεβάνς στο κύπελλο παρά αυτό του πρωταθλήματος την Κυριακή. Στο κύπελλο παίζεται η πρόκριση στον τελικό, στο πρωτάθλημα δεν έχει νόημα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Το έχει ήδη κατακτήσει η Γιουβέντους, δεν έχει αντίπαλο, μετά τα όσα έγιναν το 2006 έχει ένα μίσος προς όλους και δεν τους αφήνει κανέναν τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου