30 Μαρ 2017

Μέτωπο των Γιουβεντίνων και υπογραφές κατά αυτού του ανθρώπου

Οι οπαδοί της Γιουβέντους μαζεύουν υπογραφές για να ζητήσουν την απομάκρυνση του απίθανου Μαρτσέλο Ταλιαλατέλα από την επιτροπή Antimafia.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι βγήκε καμαρωτός-καμαρωτός φωτογραφία με κασκόλ που έγραφε «Juve merda», ο Ναπολιτάνος Ταλιαλατέλα ξεπέρασε κάθε όριο με τις χθεσινές δηλώσεις του. Η συμπεριφορά του, βέβαια, τον χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο, εκτός κι αν ζει το όνειρο της ζωής του στη σκέψη πως θα έχει απέναντι του ένα μέλος της οικογένειας Ανιέλι για να του κάνει ερωτήσεις και νιώθει... Θεός για αυτό.

Οπως και να έχει, τα όσα προσβλητικά είπε αυτός ο τύπος, προκάλεσαν την οργή των οπαδών της Γιούβε, με αποτέλεσμα να μαζεύουν υπογραφές μέσω internet για να ζητήσουν την απομάκρυνση του από την επιτροπή Antimafia. Βασικά θα έπρεπε να απομακρυνθεί εντελώς από την βουλή αλλά αυτό δεν είναι θέμα των Γιουβεντίνων αλλά όσων τον ψηφίζουν.

Για τα όσα είπε ο Ταλιαλατέλα πάντως, τοποθετήθηκε και η πρόεδρος της επιτροπής Antimafia, Ρόζι Μπίντι, λέγοντας πως οι δηλώσεις του είναι «βαριές και αχρείαστα επιθετικές όχι μόνο προς την Γιουβέντους αλλά και προς την σοβαρότητα της επιτροπής».


Σχετικά θέματα

Κόψτε φάτσα και στυλ ενός από αυτούς που θα αποφασίσει για τον Ανιέλι. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία ενός μέλους της επιτροπής Antimafia, στην οποία θα παρουσιαστεί ο Αντρέα Ανιέλι. Διαβάστε περισσότερα »

Ρεσιτάλ προκλητικότητας και ειρωνείας από έναν αντιγιουβεντίνο. Διαβάστε τις απίστευτες δηλώσεις του Μαρτσέλο Ταλιαλατέλα, ο οποίος αποτελεί μέλος της επιτροπής Antimafia της ιταλικής βουλής. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου