10 Μαρ 2017

«Αν φύγει ο Αλέγκρι, αυτός είναι η πρώτη επιλογή…»

Ο δημοσιογράφος που θεωρείται ο πιο έγκυρος σε μεταγραφικά θέματα, αφήνει τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, για τον οποίο ο λόγος, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη διοίκηση της Γιουβέντους όσο και με το περιβάλλον του Αλέγκρι, χωρίς όμως αυτά να τον βοηθούν προς το παρόν ώστε να ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει.


«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα ακόμη, σε ό,τι αφορά το μέλλον του Αλέγκρι στη Γιουβέντους. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγει. Σε περίπτωση που αυτό γίνει, τότε η πρώτη επιλογή για τους μπιανκονέρι θα είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ακόμη, όμως, όλα είναι ανοιχτά στο θέμα Αλέγκρι», είπε χθες βράδυ σε εκπομπή του Sky Italia.

4 σχόλια:

  1. Δεν αφήνουν καλύτερα την ομάδα στον αυτόματο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουαί και αλίμονο αν ερθει ο Σπαλετι. Ούτε στην 5αδα δεν θα μπουμε. Δεν μιλαω για Ευρώπη. Εκει θα τρώμε τεσσαρες οπως η Ρόμα από τη Λιόν.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ναι, η διαφορα ειναι πως αν ο Αλέηρι ειχε τη Ρομα και οχι τη Γιουβε θα ετρωγε 2η 3 γκολ απο τη Λιον.., δηλ. ενα κανενα..λιγοτερο, αλλα χωρις να βάλει κανενα.. Αν ειχε τη Ρομα λεμε, όχι τη Γιουβε.., μη μπερδευεστε.. Εδώ κόντεψε να χάσει απο τη Λιόν στο Τορινο, έχοντας τη Γιουβε... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΡΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα να μείνει η Γιούβε στη σταθερά που λέγεται Αλέγκρι...Γενικά η ομάδα αν και πολλές φορές δε πείθει,ξέρει πολύ καλά τι θέλει και είναι ουσιαστική.Αν ενισχυθεί λίγο και στον άξονα που αποδυναμώθηκε τα 2 τελευταία χρόνια τότε θα είναι ακόμη πιο δυνατή.
    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή