24 Μαρ 2017

Τρέχει με… 1.000 ο Μπουφόν για να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ

Ο Τζίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται σήμερα για το ματς Νο 1000 (!) ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μίλησε για αυτό, για το μέλλον του και για τους διαδόχους του.

Στο σημερινό ματς της Ιταλίας με την Αλβανία ο αρχηγός της Γιουβέντους και της Σκουάντρα Ατζούρα θα πραγματοποιήσει την 1.000ή εμφάνιση του ως επαγγελματίας, κυνηγώντας τον Πάολο Μαλντίνι που μέτρησε 1.028.

Η επίδοση είναι... τρομακτική και ο Μπουφόν μίλησε για αυτό στο Sky Italia, τονίζοντας: «Είναι καλή επίδοση, χαίρομαι για αυτό αλλά δεν θα μπω στο γήπεδο με ξεχωριστά συναισθήματα. Οι εμφανίσεις που σε συγκινούν περισσότερο είναι οι πρώτες. Η πρώτη στη Serie A ή η πρώτη στην εθνική ομάδα».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τους πιτσιρικάδες Αλεξ Μερέτ και Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο Τζίτζι είπε πως «αισθάνομαι χαρούμενος όταν τους βλέπω, είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι είμαι ακόμη εδώ, μαζί τους, χαρούμενος να τους βλέπω να ωριμάζουν και να θαυμάζω το πόσο καλοί μπορούν πραγματικά να γίνουν. Χαίρομαι επειδή η Ιταλία μετά από μένα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, οι Μέρετ-Ντοναρούμα και ο Περίν με τον Αουντέρο (μικρός της Γιούβε) δεν θα αφήσουν να φανεί το κενό μου».


Τέλος, σε ερώτηση για το αν όντως θα βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του το 2018, ο Μπουφόν απάντησε: «Δεν το ξέρω, τώρα σκέφτομαι τα προσεχή ματς. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε, στη ζωή έχουμε στόχους. Είναι σημαντικό να νικάς, θα δούμε. Θα το σκεφτώ με πολλή ηρεμία και με σιγουριά για αυτό που πρέπει να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου