12 Μαρ 2017

Η Γιουβέντους δείχνει ανωτερότητα για τις ζημιές στο γήπεδο και θα κάνει μήνυση στη Μίλαν μόνο σε μία περίπτωση

Η Γιουβέντους θα συμπεριφερθεί ως μεγάλο κλαμπ και δε θα κάνει αναφορά στις Αρχές για την συμπεριφορά της Μίλαν στα αποδυτήρια.

Το να κάνεις ζημιές στα αποδυτήρια του αντιπάλου επειδή έχεις νεύρα για την ήττα, προφανώς και δεν είναι συμπεριφορά μεγάλης ομάδας. Αυτά, όμως, είναι προβλήματα της Μίλαν. Ας αποφασίσουν μόνοι τους αν έχουν ή όχι μεγάλους ποδοσφαιριστές, αν έχουν ή όχι συμπεριφορά μεγάλου κλαμπ.

Η Γιουβέντους, πάντως, διαχρονικά έχει γιατί διαχρονικά είναι μεγάλη και αυτό θα το αποδείξει και τώρα. Σύμφωνα με όσα γράφει η Gazzetta dello Sport, οι μπιανκονέρι δεν έχουν πρόθεση να προχωρήσουν σε μηνύσεις ή σε αναφορά στα αρμόδια όργανα για τις ζημιές που έκαναν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν.


Η μόνη περίπτωση να αλλάξει άποψη η Γιούβε, στέλνοντας στα δικαστήρια για ένα τέτοιο λόγο τους ροσονέρι ώστε να τους διασύρει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, είναι να το παρατραβήξουν οι Μιλανέζοι και να μιλάνε για... κλοπή και άλλα τέτοια, σε ματς που δεν δόθηκε πέναλτι στους μπιανκονέρι και παράλληλα μέτρησε γκολ-οφσάιντ της Μίλαν.

Σχετικά θέματα

Ζημιές στα αποδυτήρια προκάλεσαν οι παίκτες της Μίλαν. Ζημιές στα αποδυτήρια του Juventus Stadium έκαναν οι παίκτες της Μίλαν, σύμφωνα με την Mediaset. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου