12 Μαρ 2017

Ο γαλλικός Τύπος στοχοποιεί τον Βεράτι και ο μάνατζέρ του απαντά: Θα έπρεπε να τον ευχαριστούν που παίζει στην Παρί

Ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι αρχίζει να στρώνει τον δρόμο, σιγά-σιγά, για αποχώρηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το κλίμα στους Παριζιάνους είναι το χειρότερο δυνατό μετά τον απίθανο αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα και στο στόχαστρο μπαίνει ο Βεράτι. Η L’ Equipe έγραψε ότι μία μέρα πριν πετάξει για Βαρκελώνη η ομάδα, ο Ιταλός χαφ ξενύχτησε με φίλους του σε πάρτι και αυτό έχει προκαλέσει την οργή του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε μετά τον αποκλεισμό και ο Βεράτι, προφανώς, θεωρεί ότι στοχοποιείται και γι' αυτό ήρθε η αντίδραση του μάνατζερ του. Ο Ντι Κάμπλι απαίτησε από την L' Equipe να προχωρήσει σε δημόσια διάψευση για αυτό που έγραψε αλλιώς θα την πάει στα δικαστήρια και στη συνέχεια είπε το... καλό για το μέλλον του Βεράτι.


«Ο Μάρκο είναι πολύ εκνευρισμένος, δεν έχει πρόβλημα με το κλαμπ ή τους οπαδούς, αλλά με τον γαλλικό Τύπο. Θα έπρεπε να τον ευχαριστούν που παίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν και όχι να τον βάζουν στο στόχαστρο με ψέματα. Εχει συμβόλαιο ως το 2021, ο πρόεδρος της Παρί επανέλαβε την επιθυμία του να χτίσει μια σπουδαία ομάδα αλλά είναι αλήθεια ότι το τηλέφωνο μου δεν σταματάει να χτυπάει. Αν συμβούν κι άλλα τέτοια περιστατικά όπως αυτό με την L' Equipe, θα σκεφτούμε πάρα πολύ σοβαρά το μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου