2 Μαρ 2017

«Το ξέρω ότι λέτε για την ανανέωση από τον Νοέμβριο αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, να μιλήσετε και με τη Γιούβε»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δηλώνει σίγουρος ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, την ώρα που ο μάνατζερ του επιστρέφει στην Αργεντινή επειδή γίνεται πατέρας.

Ολοι περίμεναν ότι το θέμα θα έκλεινε και τυπικά, με υπογραφές και ανακοινώσεις, αυτές τις ημέρες αλλά τελικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Αυτό το είπε ο ίδιος ο Ντιμπάλα, ο οποίος πάντως δήλωσε σίγουρος για το ότι θα κλείσει. Κάτι, βέβαια, που λέγεται μήνες τώρα αλλά ακόμη ανοιχτό είναι.

«Αυτές τις ημέρες η Γιουβέντους και ο μάνατζερ μου συναντήθηκαν και συζήτησαν. Είμαστε σε καλό σημείο, αν και ο μάνατζερ μου πρέπει να επιστρέψει στην Αργεντινή λόγω της γέννησης του γιου του. Ολοι, όμως, είμαστε θετικοί και σίγουροι ότι θα έρθει η ανανέωση. Το ξέρω ότι λέτε από τον Νοέμβριο για αυτό το θέμα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, πρέπει να μιλήσετε και με τη Γιουβέντους», είπε προς τους δημοσιογράφους ο Αργεντίνος.


Την τελευταία φράση εμείς την μεταφράζουμε ότι μάλλον δεν υπάρχει ακόμη απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά η Gazzetta dello Sport λέει ότι είναι καθαρά τυπικό το θέμα και θέλουν όταν ανακοινωθεί η ανανέωση να το... γιορτάσουν με μια συνέντευξη Τύπου, παρουσία ενδεχομένως και του Αντρέα Ανιέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου