19 Μαρ 2017

Αλέγκρι: Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της σεζόν

Ικανοποιημένος από τη νίκη στη Γένοβα ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε ότι ο τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα δεν είναι ανησυχητικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους...

Για τη νίκη: «Τρεις σημαντικοί βαθμοί, ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο. Ηταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε αυτό το ματς γιατί μετά την διακοπή παίζουμε με τη Νάπολι. Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της σεζόν, είχαμε ένταση και αρκετές ευκαιρίες. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα αλλά είδα ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κάναμε, επίσης, λίγα φάουλ, μόνο τρία, και κάποιες φορές δεν είναι κακό να κάνουμε περισσότερα»

Για το γεγονός ότι δεν σκόραρε ο Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο έκανε καλό ματς, δούλεψε πολύ για την ομάδα, έτρεξε πολύ, δεν σκόραρε αλλά αυτό θα γίνει στα προσεχή ματς. Επαιξε καλά, όπως και αυτοί που μπήκαν αλλαγή, όπως ο Λεμινά και ο Λιχτστάινερ. Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες για την τελική ευθεία της σεζόν»


Για τον τραυματισμό του Ντιμπάλα: «Δεν πιστεύω πως είναι κάτι ανησυχητικό. Ο Πάουλο είναι ποδοσφαιριστής με μοναδικά χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά το να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, ο Πιάτσα δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά».

Για την Μπαρτσελόνα: «Το είπα και χθες, το να παίζει η Γιουβέντους έναν προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι το φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, σε μια τέτοια μονομαχία, μπορεί να προκριθείς, μπορεί να αποκλειστείς. Αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Το σημαντικό είναι να σε σέβονται οι άλλες ομάδες και νομίζω πως η Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια το έχει κερδίσει αυτό. Εχουμε καιρό μέχρι την Μπαρτσελόνα, πριν από αυτό έχουμε σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα και την ρεβάνς του κυπέλλου».

Για τη δήλωση του Μαρότα ότι η Γιούβε θέλει να συνεχίσει να νικάει με τον Αλέγκρι: «Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση και τα πράγματα πάνε καλά. Την κατάλληλη στιγμή θα με καλέσουν και θα κάτσουμε στο τραπέζι για να συζητήσουμε».

3 σχόλια:

  1. Αν πάμε έτσι στην μάχη με την Μπαρτσα τότε δεν μας βλέπω καλα....Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε ούτε τα στοιχειώδη.Με το πρεσινγκ της Ντορια δεν ειχαμε κατοχη.Αν η Μπαρτσελονα μας ασκήσει πίεση τι θα γίνει;; Δύσκολα τα πράγματα,θα δούμε
    Forza Juve..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακή εμφάνιση, γενικώς. Δεν είδαμε εμείς κάποιο καλό πρώτο ημίχρονο, όπως είπε ο προπονητής. Με την Μπαρτσελόνα βέβαια θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς που το είδε το καλό ημίχρονο ένας ΘΕΟΣ το ξέρει μόνο η νίκη μετρά Forza Juve!!!!

      Διαγραφή