26 Μαρ 2017

Τι αποδόσεις δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων για να δαγκώσει ο Σουάρες τον Κιελίνι ή οποιονδήποτε άλλον παίκτη της Γιούβε!

Τζόρτζιο Κιελίνι και Λουίς Σουάρες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ 2014 και τα γραφεία στοιχημάτων δέχονται πονταρίσματα για... δάγκωμα.

Στο Ιταλία-Ουρουγουάη στα γήπεδα της Βραζιλίας πριν σχεδόν τρία χρόνια, ο Σουάρες είχε δαγκώσει εκτός φάσης τον Κιελίνι αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάτι και του χάρισε την κόκκινη κάρτα.

Οι δυο τους θα μπορούσαν να συναντηθούν στον τελικό του Champions League το 2015 αλλά ο Τζόρτζιο δυστυχώς ήταν τραυματίας και έτσι θα έχουν το πρώτο τους... τετ α τετ τώρα.


Με αυτή την ευκαιρία, λοιπόν, τα γραφεία στοιχημάτων δέχονται πονταρίσματα για νέο δάγκωμα! Συγκεκριμένα, το να δαγκώσει ξανά ο Σουάρες τον Κιελίνι δίνει απόδοση 50 ενώ το να δαγκώσει ο Ουρουγουανός οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Γιούβε έχει απόδοση 26.

Το να αποβληθεί ο Κιελίνι για φάουλ στον Σουάρες δίνει απόδοση 81 ενώ το να πάρει κίτρινη κάρτα για θέατρο ο Ουρουγουανός είναι το πιο πιθανό, με απόδοση 21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου