26 Μαρ 2017

Μια λίστα που θα μπορούσε και θα έπρεπε να βρίσκεται η Γιουβέντους

Είναι μία λίστα που θα έπρεπε να βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά και τουλάχιστον μία ακόμη ομάδα της χώρας.

Είναι πολύ κακό το γεγονός πως στα πρώτα 10 γήπεδα των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης που γεμίζουν από κόσμο, δεν υπάρχει κανένας ιταλικός σύλλογος.

Δε μιλάμε βάσει του απόλυτου αριθμού των εισιτηρίων που κόβουν αλλά σε συνάρτηση με τη χωρητικότητα. Πρώτη είναι η Μπάγερν Μονάχου με το εντυπωσιακό 100% σε διάθεση εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει πως το γήπεδο δεν έχει ποτέ κάποιο άδειο κάθισμα.


Από τη λίστα που ακολουθεί δεν υπάρχουν και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα. Έχουν όμως μεγαλύτερο γήπεδο από τη Γιουβέντους.



Το Juventus Stadium των 41.470 εισιτηρίων θα έπρεπε να είναι σε κάθε ματς γεμάτο. Οχι το εικονικό sold out λόγω των χιλιάδων διαρκείας (κατ’ επέκταση των λιγότερων εισιτηρίων προς πώληση), αλλά κανονικό sold out. Ούτε ένα κάθισμα άδειο.

1 σχόλιο:

  1. Να σας πω τη γνωμη μου, δε συμφωνώ με το sold out! Το γηπεδο θα επρεπε να είναι από 45 χιλ. και πανω, με τέτοιο αριθμό που να περισσευουν 1000-2000 καθισματα, ώστε και την τελευταια στιγμη να μπορει κάποιος να πάρει την κοπελα του και να πάει να δει τη Γιουβε αντι να πανε καπου αλλου για εξοδο.. Τι νοημα εχει να ειναι ο ένας πανω στον αλλο; Εξαλλου, με 2 χιλιαδες ελευθερα καθισματα το γηπεδο φαίνεται το ιδιο γεματο.. Και ο καθεναςνοημα εχει να να ειναι στο καθισματου, οχι όπως στην corva Sud, που μαζεύονατι όλοι προς το κεντρο και ανάμεσα sud - est φανεται να υπάρχει ΄παντοτε κενο.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 45000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ..ί

    ΑπάντησηΔιαγραφή