20 Μαρ 2017

Αυτή είναι η κίνηση που ετοιμάζει η Γιουβέντους στη θέση του γκολκίπερ

Σε μια πολύ καλή κίνηση για το μέλλον της ετοιμάζεται να προχωρήσει, αν δεν το έχει ήδη κάνει, η Γιουβέντους.

Μπορεί οι μπιανκονέρι να παρουσιάζονται ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι δύσκολο. Ακόμη κι αν δεν ανανεώσει με την Μίλαν, τα φιλιά στη φανέλα της και η αντίδραση του μετά την ήττα στο πρόσφατο ντέρμπι, ερμηνεύονται από τους Ιταλούς δημοσιογράφους σαν μήνυμα ότι αν δεν μείνει στους ροσονέρι, δεν θα τους προδώσει για ιταλική ομάδα.

Αυτό μάλλον δεν επηρεάζει και πολύ τη Γιούβε, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να κλείσει -κατά κάποιους το έχει ήδη κάνει- τον Αλεξ Μερέτ. Ο 19χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Ουντινέζε, αγωνίζεται ως δανεικός φέτος στην Σπαλ και την οδηγεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας και τώρα κλήθηκε για πρώτη φορά και στη σκουάντρα ατζούρα!


Οι Ιταλοί καμαρώνουν για τους Μερέτ και Ντοναρούμα θεωρώντας ότι είναι εξασφαλισμένη η εστία της εθνικής ομάδας για... δεκαετίες στη μετά Μπουφόν εποχή και φαίνεται πως ο Μερέτ θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τζίτζι και στη Γιουβέντους! Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, στην εκπομπή La Domenica Sportiva, ο 19χρονος πορτιέρε ρωτήθηκε για τις φήμες περί μεταγραφής στην Κυρία και απάντησε χαμογελαστός: «Δεν πρέπει να μιλήσω εγώ για αυτό. Οταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουν οι δύο ομάδες. Είμαι χαρούμενος πάντως».

Στην παρατήρηση του παρουσιαστή της εκπομπής, Αλεσάντρο Αντινέλι, ότι το χαμόγελό του μάλλον τα λέει όλα, ο Μερέτ απάντησε με νέο χαμόγελο...


1 σχόλιο:

  1. Το είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο σας που έλεγε ότι η Γιούβε γλυκοκοιταζει τον Ντοναρουμα,ότι ο επόμενος τερματάς της ομάδας θα είναι ο Μερετ. Ο Τζιτζιο μπορεί να συνεχίσει να προστατεύει τα δοκάρια της Μίλαν,αν και μεταξύ μας με τον Ραιολα δεν βλέπω να μακροημερευει εκεί. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο λόγος που ο Μαροττα δεν πρέπει να ασχοληθεί μαζί του. Με την άμυνα της Γιουβέντους εξάλλου ο Μερετ μπορεί να εξελιχθεί και καλύτερος του Ντοναρουμα
    Forza Juve....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή