21 Μαρ 2017

Γιατί ο Παράτιτσι φέτος έχει μιλήσει όσο τόσα χρόνια στη Γιουβέντους;

Ο Φάμπιο Παράτιτσι μίλησε για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Κορεντίν Τολισό.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους ήταν... αθόρυβος τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος έχει μιλήσει δημόσιες τόσες φορές όσες ποτέ άλλοτε σε μια σεζόν. Ενδειξη, ενδεχομένως, κι αυτή για τον όλο και πιο κομβικό ρόλο του στη μεταγραφική στρατηγική των μπιανκονέρι.

Οπως και να έχει, ο Παράτιτσι παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση όπου βραβεύθηκε χθες βράδυ και δεν απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Αλέγκρι, είχε σπουδαία αποτελέσματα μαζί μας. Είναι ανάμεσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου και είμαστε ικανοποιημένοι να συνεχίσουμε μαζί του. Για την ακρίβεια, είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτόν. Η πρόθεση μας είναι ξεκάθαρα να συνεχίσουμε μαζί του», ήταν αυτό που είπε για τον προπονητή, για να ερωτηθεί αμέσως μετά για τον μέσο της Λιόν, Κορεντίν Τολισό.


«Ναι, είναι πολύ καλός. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθούν όλες οι μεγάλες ομάδες. Αυτή την περίοδο παρακολουθείς πολλούς ποδοσφαιριστές, πιο μετά καθορίζεις με ακρίβεια τους στόχους σου. Οσοι παρακολουθούμε, είναι όλοι παίκτες με ποιότητα, υπάρχει προσοχή, το μεταγραφικό παζάρι εξαρτάται και από τις ευκαιρίες και δεν βασίζεται μόνο σε ένα κριτήριο».


1 σχόλιο: