16 Μαρ 2017

Ο απίθανος λόγος που ο Μπενάτια αρνήθηκε να πάει στην εθνική ώστε να μείνει στο Τορίνο

Με απρόσμενο και εντυπωσιακό τρόπο αντέδρασε ο Μεχντί Μπενάτια στη νέα κλήση της εθνικής ομάδας του Μαρόκο.

Τον Ιανουάριο ο Κουάντβο Ασαμόα ζήτησε και πέτυχε τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Γκάνας για το Κόπα Αφρικα, προκειμένου να δουλέψει με το τιμ της Γιουβέντους και να απαλλαγεί από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Τώρα, ο Μπενάτια έκανε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό, με δεδομένο ότι δεν είναι τραυματίας.

Ανακοίνωσε ότι δε θα δεχθεί την πρόσκληση της εθνικής ομάδας επειδή δεν είναι βασικός στους μπιανκονέρι και θα μείνει στο Τορίνο για να δουλέψει και να κερδίσει πόντους στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι!


Ο Μπενάτια ενημέρωσε τους συμπατριώτες του ότι δεν είναι σωστό να είναι μόνιμα βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αν δεν μπορεί να είναι βασικός στην ομάδα του και γι’ αυτό ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στο Τορίνο και να συνεχίσει τη δουλειά με στόχο να γίνει βασικός στη Γιούβε μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της σεζόν και με τους μπιανκονέρι να κυνηγούν και τους τρεις τίτλους.

Η στάση του, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έγινε δεκτή με έντονη ικανοποίηση και απόλυτο σεβασμό από όλους στη Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου