16 Μαρ 2017

Στην επιτροπή «Antimafia» θα παρουσιαστεί ο Αντρέα Ανιέλι

Ετοιμος να παρουσιαστεί στην επιτροπή της ιταλικής βουλής «Antimafia» είναι ο Αντρέα Ανιέλι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εντελώς το συγκεκριμένο θέμα.

Περιμένοντας την κλήση από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο πρόεδρος της Γιουβέντους διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου του κλαμπ, Λουίτζι Κιαπέρο, ότι είναι απολύτως διαθέσιμος στις αρμόδιες Αρχές για να αποσαφηνίσει τα πράγματα σε ότι αφορά οποιαδήποτε δική του εμπλοκή στο θέμα που έχει προκύψει με σχέσεις των οργανωμένων οπαδών με τους μαφιόζους.

Αυτό έκανε σαφές ο δικηγόρος Κιαπέρο χθες, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της ιταλικής Βουλής, με όνομα «Antimafia», για τέτοια θέματα.


«Δεν υπάρχει ούτε μία τηλεφωνική συνομιλία που να εμπλέκει τον πρόεδρο της Γιουβέντους. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συνάντηση του προέδρου με μαφιόζους, καμία. Υπάρχουν δύο τηλεφωνικές συνομιλίες του προέδρου και του Ντ’ Αντζελο, υπεύθυνος ασφαλείας της Γιούβε, και άλλες έξι τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες τρίτα πρόσωπα αναφέρονται στο πρόεδρο αλλά για άσχετα θέματα και όχι για αυτό που έχει προκύψει με τα εισιτήρια. Οπως και να έχει, σας ενημερώνω ότι ο πρόεδρος είναι απολύτως διατεθειμένος να έρθει εδώ για να βοηθήσει ώστε να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα», ήταν όσα είπε ο δικηγόρος στην επιτροπή της βουλής.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αντρέα Ανιέλι είναι πολύ εκνευρισμένος για την εμπλοκή του ονόματος του σε αυτό το θέμα και αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου