9 Μαρ 2017

Νέα «διαμάντια» ξεστόμισε ο Ντε Λαουρέντις

Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να κάνουν κάτι με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες μετά την λήξη της ρεβάνς με τη Νάπολι και είπε παλαβά πράγματα... Χρέωσε τις αποτυχίες των παρτενοπέι στους δημοσιογράφους, είπε για την Gazzetta dello Sport ότι «ανέκαθεν μισεί τη Νάπολι» και την χαρακτήρισε «εφημερίδα του βορρά, πάντα ήταν η εφημερίδα των Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ».

Ο Ντε Λαουρέντις, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να σχολιάσει το γεγονός ότι κάποιοι άγνωστοι κατέστρεψαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου της Gazzetta dello Sport, Μίμο Μαλφιτάνο, λέγοντας πως «λυπάμαι για αυτό που έγινε αλλά είναι γνωστός Γιουβεντίνος».


Και αφού τα είπε όλα αυτά, κατέληξε τονίζοντας ότι είναι υπέροχο και ανυπομονεί για τα δύο ματς με τη Γιούβε μέσα σε τρεις μέρες, 2 και 5 Απριλίου, στο Σαν Πάολο για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου το τελευταίο διάστημα ο Ντε Λαουρέντις και κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει γιατί τα δύο ματς με τους μπιανκονέρι θα είναι πραγματικά υψηλής επικινδυνότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου