9 Μαρ 2017

Η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχονται στο Τορίνο και γιατί βγήκε μπροστά ο Μπουφόν

Η χθεσινή παρέμβαση του Τζίτζι Μπουφόν κατά όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, δείχνει το κλίμα που επικρατεί στη Γιουβέντους.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι και της εθνικής Ιταλίας έχει αποδείξει πολλές φορές ποιος είναι. Δεν εννοούμε αγωνιστικά αλλά και ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρας. Ο Τζίτζι δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να εκθειάσει έναν αντίπαλο και γενικά να... κάνει υποχωρήσεις όποτε βλέπει ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Τώρα, όμως, κατάλαβε ότι πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Στο Τορίνο αισθάνονται ότι υπάρχει μια γενική επίθεση από όλους, είτε αυτή αφορά τη διαιτησία, είτε το κλίμα στα αποδυτήρια, είτε τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και το μέλλον του. Αν, δηλαδή, θα παραμείνει πρόεδρος ή θα αποχωρήσει.


Μέσα σε όλα αυτά, αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής που έπρεπε να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση, είναι ο Μπουφόν.

Η Γιούβε δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να της μειώσει τις επιτυχίες χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος και σίγουρα το μάθημα τους από το 2006 το έμαθαν όλοι. Και γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να... αλωνίζει στα ΜΜΕ δημιουργώντας εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου