18 Μαρ 2017

«Ηρθε η ώρα να ξεφτιλιστεί η Γιουβέντους»

Από το «ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστεί η Γιουβέντους» μέχρι το «έχουμε πάρει και τα λεφτά σας για το καλοκαίρι», τα σχόλια των Ιταλών αντι-Γιουβεντίνων και Γιουβεντίνων είναι απολαυστικά.

Η κλήρωση με την Μπαρτσελόνα ήταν ακριβώς ό,τι ήθελαν οι αντι-Γιουβεντίνοι για να ξεσαλώσουν. Αφού δυσκολεύονται με τις ομάδες τους, οι ελπίδες έχουν πέσει στους μπλαουγκράνα πλέον. «Επιτέλους ένα δύσκολο ματς για τη Γιουβέντους στην Ευρώπη, ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστεί», είναι ένα σχόλιο -το οποίο έχουν γράψει αρκετοί- των «αντί» ενώ υπάρχουν και αυτοί που προβλέπουν ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή «εκεί δεν θα υπάρχουν Ιταλοί διαιτητές να σφυρίζουν».

Προφανώς υπάρχουν και άλλα αρνητικά σχόλια για τη Γιούβε φυσικά αλλά το γενικότερο νόημα εστιάζεται στα δύο που προαναφέραμε. Οτι δεν θα έχει βοήθεια από τη διαιτησία και ότι αυτό θα έχει ως συνέπεια να διασυρθεί από τους Καταλανούς. Αυτά θέλουν να δουν, αυτά εύχονται, αυτά πιστεύουν ότι θα γίνουν.


Οι Γιουβεντίνοι, από την άλλη, προσπαθούν να μην μπουν σε διάλογο, αν και είναι δύσκολο. Το γενικότερο κλίμα ανάμεσα στους μπιανκονέρι οπαδούς είναι ότι τα ματς θα είναι πολύ πιο ισορροπημένα από ό,τι πιστεύει κανείς και ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Γενικά υπάρχει πίστη στην ομάδα -και πώς να μην υπάρχει άλλωστε, για τη Γιουβέντους μιλάμε- ενώ η πιο συχνή απάντηση προς τους «αντί», αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που έχουμε μπροστά μας...

«Στα λεφτά που θα πάρουμε από το φετινό Champions League, υπάρχουν και τα δικά σας. Αυτά που δεν πήρατε επειδή αποκλειστήκαμε (προς Ναπολιτάνους και Ρωμαίους αυτά), τα παίρνουμε εμείς και το καλοκαίρι με αυτά θα αγοράσουμε τους παίκτες σας». Υπάρχουν, βέβαια, και τα σχόλια του τύπου «στους ημιτελικούς θα λέτε ότι επιτέλους ήρθε μια δύσκολη κλήρωση, αφού αυτή η Μπαρτσελόνα σε ένα μήνα θα παρουσιάζεται σαν μια ομάδα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου