15 Μαρ 2017

Η επίδοση που αν παραμείνει, αυξάνει τις πιθανότητες της Γιουβέντους για την κατάκτηση του Champions League

Η άμυνα της Γιουβέντους είναι η καλύτερη του Champions League και αν αυτό διατηρηθεί, οι πιθανότητες της για την κούπα θα αυξηθούν κατά πολύ.

Από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων μέχρι και τώρα που φτάσαμε στους προημιτελικούς, οι μπιανκονέρι έχουν δεχθεί μόνο δύο γκολ. Στο 1-1 με την Λιόν στο Τορίνο και στην εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης (1-3).

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε έξι αγώνες και καμία άλλη ομάδα από όσες είναι ήδη στους «8» ή από αυτές που θα διεκδικήσουν το βράδυ της Τετάρτης τα δύο τελευταία εισιτήρια, δεν έχει τέτοια επίδοση.


Αυτό αποδεικνύει όχι μόνο ότι η αμυντική γραμμή της Γιούβε παραμένει το ίδιο δυνατή με τα προηγούμενα χρόνια, αν δεν είναι πιο δυνατή πλέον, αλλά και ότι η συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, στην οποία επιμένει ο Αλέγκρι, έχει δυνατά αποτελέσματα.

Καταλαβαίνει ο καθένας ότι αν η Γιουβέντους καταφέρει να συνεχίσει έτσι, οι πιθανότητες της να φτάσει ως το τέλος στη διοργάνωση θα είναι πάρα πολλές μεγάλες αφού αν κρατάει το μηδέν πίσω, έχει τους παίκτες από το κέντρο και μπροστά για να σκοράρουν. Με οποιονδήποτε τρόπο, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

5 σχόλια:

  1. Προσωπικα, θα πριτιμούσα να ειχαμε κερδίσει εκτί 3-5 και εδω 4-3, παρά αυ τό το ``κοιμισμένο`` ποδόσφαιρο, που απ τον οωθείυδέτερο κόσμο παγκοσμίως..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε συγγνώμη που θ στο πω αλλά πρέπει να αλλάξεις ομάδα η Γιουβεντους δεν είναι ούτε πάει ούτε μπαρτσελονα δεν προκειτε ποτε να φάει 4 γκολ να βάλει ίσως. Για μένα είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης σε τακτική κ με αυτό μόνο μπορούμε να το σηκώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες υπάρχει κάτι το οποίο έχει ενδιαφέρον. Όταν πήγαμε τελικο με την Μπαρτσα τη μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη είχαμε πάρει ενα μέσο απο τη Τζενοα, τον Στουράρο. Μαντέψτε σε ποια γραμμή πήραμε παίκτη φέτος και από ποια ομάδα; Κουβέντα να γίνεται, αλλα αν φτάσουμε τελικό,να το κάνουμε συνήθειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα τα ειπες καθε ομαδα εχει τον δικο της χαρακτηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή