18 Απρ 2017

Αυστηρός και επικριτικός κατά της Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Αλβες

Ο Ντάνι Αλβες ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Καμπ Νου και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για αυτό οι Καταλανοί. «Πολλοί θα ήθελαν με ακόμη στην Μπάρτσα, κάποιοι άλλοι οπαδοί όχι. Ας πούμε ότι ο τρόπος ζωής μου είναι λίγο διαφορετικός από τον καταλανικό, ίσως δεν αρέσει πολύ... Δεν ξέρω, θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση απολαμβάνω την στιγμή, θέλω να απολαύσω τα συναισθήματα και τέλος», ήταν το αρχικό σχόλιο του, έχοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει με τους μπιανκονέρι την πρόκριση στους «4» του Champions League.

«Πιστεύω ότι έχουμε 60% πιθανότητες να προκριθούμε, ο αντίπαλος 40%. Στο Καμπ Νου, όμως, είναι πάντα πολύ δύσκολο», είπε ο Αλβες, ο οποίος αφού χαρακτήρισε χαρά το να παίζει με παίκτες όπως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σχολίασε στη συνέχεια τη δήλωση του Τσάβι ότι θα ήθελε να τον ξαναδεί στην Μπαρτσελόνα στο μέλλον.


«Ευχαριστώ τον Τσάβι, με ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε. Ηταν όμορφα χρόνια αλλά για να επιστρέψω εδώ μια μέρα θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο εγωισμός των ανθρώπων δεν αλλάζει, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα της Γιουβέντους, το παρελθόν μου θα παραμείνει σε μια πολύ ξεχωριστή γωνία αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Σκέφτομαι το πώς θα νικήσω με τη Γιούβε. Δεν έχει κατακτήσει το Champions League για 21 χρόνια, το να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, είναι και δικό μου όνειρο».

1 σχόλιο: