24 Απρ 2017

Ο Κουαλιαρέλα θυμήθηκε γιατί όταν μπήκε στ’ αποδυτήρια της Γιούβε έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Στις συνθήκες που βρίσκει ένας ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους και στους παίκτες που τον άφησαν με ανοιχτό το στόμα, αναφέρθηκε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Ο επιθετικός της Σαμπντόρια έζησε τέσσερα χρόνια στους μπιανκονέρι πανηγυρίζοντας τρία πρωταθλήματα και μίλησε για αυτά τα χρόνια στο Sky Italia.

«Οταν πας στη Γιουβέντους, μπαίνεις σε ένα κλαμπ που υπάρχουν τα πάντα, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και σου δίνουν τις κατάλληλες συνθήκες για να έχεις αποτέλεσμα. Μπαίνεις σε αυτή την περίφημη νοοτροπία νικητή. Ολα δουλεύουν ρολόι, το μόνο που έχεις να σκέφτεσαι είναι το πώς θα νικήσεις γιατί όλα τα υπόλοιπα τα λύνει το κλαμπ, δεν έχεις να σκέφτεσαι κάτι άλλο εξωαγωνιστικό, είναι όλα λυμένα πάντα», είπε ο Φάμπιο και συνέχισε...


«Μπαίνεις σε αποδυτήρια πρωταθλητών, παικταράδων. Αυτό έζησα κι εγώ, βλέποντας παίκτες όπως ο Ντελ Πιέρο, ο Μπουφόν, ο Πίρλο... Τους είχα ζήσει και στη εθνική αλλά στη Γιουβέντους τους έβλεπα καθημερινά και έμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί καταλάβαινα τα πάντα για αυτούς. Ποδοσφαιριστές που είχαν κατακτήσει τα πάντα αλλά δούλευαν καθημερινά με απίστευτη διάθεση. Τους βγάζεις το καπέλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου