24 Απρ 2017

Αλέγκρι: Προσπαθώ να κατακτήσουμε τα πάντα!

Γεμάτος χαμόγελα ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το 4-0 της Γιουβέντους επί της Τζένοα.

Οι μπιανκονέρι έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στους ροσομπλού και ο προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από αυτά που είδε στο γήπεδο.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι στις δηλώσεις του...

Για τη νίκη: «Είχαμε τρία ματς που έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουμε, κόντρα σε Πεσκάρα, Κιέβο και Τζένοα. Δεν ήταν εύκολο κόντρα στην Τζένοα, η οποία προερχόταν από πολύ καλό ματς με την Λάτσιο, χώρια το γεγονός ότι μετά από αγώνα Champions League μπορεί να παρουσιαστείς πιο χαλαρός. Οι παίκτες μου όμως ήταν πολύ καλοί».

Για το αν κρίθηκε το πρωτάθλημα: «Οχι, αλλά τώρα θέλουμε 8 βαθμούς σε πέντε ματς, γιατί η Ρόμα μπορεί να φτάσει στους 90 βαθμούς. Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το μεταξύ μας ματς. Οι παίκτες μου είναι καλά, έκανα αρκετές αλλαγές αλλά δεν άλλαξε το αποτέλεσμα και αυτό είναι σημαντικό».

Για τον Μαρκίζιο: «Ο Κλαούντιο έκανε ωραία εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και θα επιστρέψει στην τοπ κατάσταση του. Η στατιστική δείχνει ότι μετά από τραυματισμό στους χιαστούς, ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται ουσιαστικά ένα χρόνο για να επανέλθει στο 100%. Ηξερα τις δυσκολίες που θα είχε φέτος ο Μαρκίζιο αλλά θα κλείσει όπως πρέπει την σεζόν».


Για τις επιλογές που του δίνει το ρόστερ: «Μπορώ να αλλάζω πολλούς παίκτες σε κάθε ματς για να έχω όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός αυτή την στιγμή αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε το προσεχές ματς κάθε φορά γιατί προς το παρόν δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, αντιθέτως πρέπει να βελτιωθούμε όπου και όσο μπορούμε και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν θα παραμείνει στη Γιουβέντους ακόμη κι αν κάνει το τρεμπλ: «Η παραμονή μου δεν εξαρτάται από τις νίκες ή τις ήττες. Το σημαντικό είναι να υπάρχει πάντα νέο κίνητρο, είμαι καλά εδώ, έχω ένα σπουδαίο feeling με τη διοίκηση και νομίζω πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε μαζί. Η προτεραιότητα αυτή την στιγμή, πάντως, δεν είναι το μέλλον μου αλλά το να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου