30 Απρ 2017

Ένα καταπληκτικό σενάριο για την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Serie A σημαίνουν ότι η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το θρυλικό 6ο σερί scudetto με αντίπαλο την... Τορίνο.

Μπορεί οι μπιανκονέρι να μην νίκησαν την Αταλάντα (2-2) αλλά παρ' όλα αυτά αύξησαν τη διαφορά στο +9 από την Ρόμα, η οποία ηττήθηκε από την Λάτσιο στο τοπικό ντέρμπι.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, η κατάκτηση και του φετινού τίτλου μοιάζει δεδομένη για την Κυρία, η οποία μπορεί να πανηγυρίσει την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Τορίνο.


Συγκεκριμένα, αν οι μπιανκονέρι επικρατήσουν της Γκρανάτα και η Ρόμα δεν νίκησε την Μίλαν στο Σαν Σίρο, ή αν η Γιούβε έρθει ισόπαλη στο τοπικό ντέρμπι και οι τζαλορόσι χάσουν στο Μιλάνο, το 6ο σερί scudetto, το απόλυτο ρεκόρ δηλαδή όχι μόνο για την Ιταλία αλλά για τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα είναι γεγονός.

Και μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο ματς για να γίνει αυτό, από το ντέρμπι με την συμπολίτισσα!

Forza Juve!

4 σχόλια:

  1. Μήπως δεν τα υπολογίσατε και τόσο καλά, για το τυπικό λέω.. Αν έρθουμε ισοπλαία με την Τορίνο.., άσχετα αν χάσει ή όχι η Ρόμα στο Μιλάνο, τυπικά είναι και η Νάπολι μέσα.. ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έκτο σερί μάλλον έρχεται...
    Δεν ξέρω ιταλικά αλλά ο αριθμός 6 στα λατινικά (VI) συνίσταται για αρκετά λογοπαίγνια με τη λέξη νίκη.
    Π.χ. VIncitori αν δεν κάνω λάθος

    La VIta e bella!

    ΑπάντησηΔιαγραφή