21 Απρ 2017

Νέντβεντ: Δεν είδα μεγάλη γιορτή μετά την Βαρκελώνη, θα την κάνουμε στο Κάρντιφ

Ο Πάβελ Νέντβεντ, όπως πάντα, εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στην κλήρωση των ημιτελικών του Champions League.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία ανέδειξε την Μονακό ως αντίπαλο των μπιανκονέρι, ο αντιπρόεδρος της Γιούβε είπε τα εξής στη Mediaset.

- Είναι μια άλλη Γιουβέντους σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε η Μονακό το 2015;
«Ναι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα που τρέχει πολύ και δεν έχει τίποτα να χάσει. Οταν είναι έτσι τα πράγματα, είναι πάντα δύσκολο αλλά βλέπω ότι τα παιδιά (οι παίκτες της Γιουβέντους) είναι συγκεντρωμένα, δεν πανηγύρισαν πολύ μετά την Βαρκελώνη και σκέφτονται το πώς θα φτάσουν όσο πιο μακριά. Χαίρομαι για αυτούς».

- Τι μπορεί να κάνει την διαφορά;
«Φτάνοντας εδώ, είναι δύσκολο να επιλέξεις αντίπαλο. Υπάρχουν δυσκολίες και δεν πρέπει να χάσεις ούτε ένα ημίχρονο, όχι ολόκληρο αγώνα. Ελπίζω ότι είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε στο μάξιμουμ τις δυνατότητες μας».

- Είναι μια Γιούβε που έχει πείνα, φιλοδοξία. Εχει ωριμάσει;
«Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, εμείς το κάναμε με φυσικότητα, δεν δεχθήκαμε γκολ, είναι εκπληκτικό, είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό που κάνουν οι παίκτες μας, για αυτό που κάνει ο Μαξ με τους συνεργάτες του. Εχω πίστη. Επαναλαμβάνω, δεν είδα μεγάλη γιορτή μετά την Βαρκελώνη, ξέρουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League, είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στο Κάρντιφ και να νικήσουμε».


- Για την ανανέωση του Αλέγκρι;
«Είστε καλά πληροφορημένοι, θέλουμε το καλύτερο για τον Μαξ, κάνει πολύ καλή δουλειά, έχω πει ότι η δουλειά του είναι πολύ σημαντικοί και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του και νομίζω πως και από την πλευρά του είναι ικανοποιημένος και αποφασισμένος να συνεχίσει στη Γιούβε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν προβλήματα».

- Ποιο ήταν το σημείο-κλειδί της σεζόν;
«Η αλλαγή συστήματος, η τακτική αλλαγή. Εκεί ήταν πραγματικά σπουδαίος ο Μαξ, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση αν και νικούσαμε. Θέλαμε κάτι περισσότερο και βρήκε αυτό το σύστημα που έχουμε τώρα, ήταν ιδιοφυία σε αυτή την κίνηση και ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι, ρε Παύλε.., και στο Κάρντιφ να μην την κάνουμε ας την κάνουμε στο Τορίνο..!! Δεν είναι αυτό το θέμα..χαχαχα!! FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή