12 Απρ 2017

Κιελίνι: Εχουμε απέναντι μας μια ομάδα που είναι ειδική στις ανατροπές

Ο... σκόρερ Τζόρτζιο Κιελίνι δεν χαλαρώνει ενόψει της ρεβάνς στη Βαρκελώνη αλλά έχει εμπιστοσύνη στη νοοτροπία της Γιουβέντους.

Το 3-0 επί των μπλαουγκράνα δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους μπιανκονέρι για την πρόκριση στον ημιτελικό του Champions League αλλά ακόμη, όπως είπε και ο Κιελίνι, δεν έχει τελειώσει τίποτα.

«Ηταν μια σπουδαία βραδιά, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και σίγουρα κόντρα στην καλύτερη επίθεση. Παρ' όλα αυτά, είμαστε αρκετά μεγάλοι ώστε να ξέρουμε ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Μας περιμένει ένα σκληρό ματς στο Καμπ Νου αλλά αν μας είχες ρωτήσει τρεις ώρες πριν το αποψινό ματς για το τι θέλαμε, δύσκολα θα σου απαντούσαμε κάτι καλύτερο από αυτό», τόνισε ο Τζόρτζιο και πρόσθεσε...


«Ξέρουμε πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας, ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που είναι ειδική στις ανατροπές αλλά προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το ματς και εξουδετερώσαμε πολλές από τις κινήσεις τους. Κι όταν επιτρέψαμε κάτι, ο Μπουφόν απέκρουσε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου