12 Απρ 2017

Τι δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου επί των Ισπανών

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έβαλε δύο γκολ στο γήπεδο και ένα στις δηλώσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντίνος ήταν ο σταρ της βραδιάς στο 3-0 επί της Μπαρτσελόνα με τα δύο γκολ που πέτυχε, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

«Νομίζω πως κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στο Καμπ Νου. Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί από μικρό παιδί ήθελα να ζήσω τέτοιες στιγμές και σήμερα τα κατάφερα. Είμαστε όλοι σε μια πολύ θετική περίοδο, με πολλή αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό για να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Ντιμπάλα και συνέχισε.

«Σίγουρα δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε. Ξέρουμε ότι θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στη ρεβάνς και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω ξανά, γιατί θα είναι σκληρά εκεί, το ξέρουμε. Είμαστε σπουδαία ομάδα όμως και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να το κάνουμε».


Και το καλύτερο το κράτησε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα ισπανικά σενάρια περί Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουβέντους, η ανανέωση μου είναι πολύ κοντά και θέλω να αξιοποιήσω αυτό που ζω εδώ. Θα προσπαθήσω να δώσω πολλές χαρές στους οπαδούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου