25 Απρ 2017

Η κίνηση του Πογκμπά μετά την πρόκριση της Γιούβε στον ημιτελικό του Champions League

Πώς υποδέχθηκε, αλήθεια, ο Πολ Πογκμπά την πρόκριση της Γιουβέντους στους «4» του Champions League εις βάρος της Μπαρτσελόνα;

Ο Γάλλος χαφ αποφάσισε να φύγει από το Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι για να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε αφού η ομάδα του όχι απλά δεν διεκδικεί τον τίτλο αλλά δίνει και μάχη για να μπει στην 4άδα.

Αυτό, φυσικά, δεν ενδιαφέρει καθόλου τη Γιούβε αλλά, όπως είπε ο Αντρέα Μπαρτσάλι στη La Stampa, ενδιαφέρει τον Πογκμπά τι κάνουν οι μπιανκονέρι.

«Ο Πολ μας έκανε μια βιντεοκλήση, χαιρετηθήκαμε ξανά, ήταν χαρούμενος για τα αποτελέσματα μας και μας είπε ότι θα του άρεσε να ήταν μαζί μας. Ο Πογκμπά μας υποστηρίζει, όποιος περνάει από αυτό το γκρουπ μένει πάντα σε επαφή μαζί μας. Η δύναμη μας ήταν και είναι το γκρουπ, μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν το λέμε για να το πούμε αλλά επειδή είναι η αλήθεια. Περνάμε καλά μεταξύ μας και αυτό φαίνεται» είπε για τον Γάλλο ο Μπαρτσάλι, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον ημιτελικό με την Μονακό.


«Πάμε σε αυτά τα ματς σε τοπ κατάσταση πνευματικά και σωματικά, είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον μήνα στον οποίο θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία να φτάσουμε ως το τέλος, να νικήσουμε. Κάποιοι από εμάς δεν θα έχουμε, άλλωστε, πολλές ευκαιρίες ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου