20 Απρ 2017

Ποιες ελληνικές αθλητικές εφημερίδες «έπαιξαν δυνατά» την πρόκριση της Γιούβε στο πρωτοσέλιδό τους

Η Γιουβέντους βρίσκεται στον ημιτελικό του Champions League πετώντας έξω τη Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι και οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον Μπουφόν και τους δικούς του συμπαίκτες με αποτέλεσμα οι μπιανκονέρι να πάρουν μια πανηγυρική πρόκριση.

Πώς υποδέχτηκαν, στις πρώτες τους σελίδες, το αποτέλεσμα της πολυδιαφημισμένης ρεβάνς οι ελληνικές αθλητικές εφημερίδες;


«Χτύπημα» και μάλιστα ψηλά έκανε το Goal γράφοντας «Ιταλιάνα βέρα» ενώ αρκετό χώρο αφιέρωσε και το Φως με τίτλο: «Μπετόν Γιούβε για τους "4"». Από κει και πέρα, η Sportday επέλεξε να παίξει Μονακό ενώ η LiveSport δείχνει να έβαλε κάτι απλά για να το βάλει.

Το θέμα της εφημερίδας Φως στην πρώτη του σελίδα

(Αριστερά) Το «Ιταλιάνα βέρα» του Goal. (Δεξιά) Η Sportday επέλεξε τη Μονακό. (Κάτω) Η LiveSport

Αυτή ήταν η σημερινή εικόνα του ελληνικού αθλητικού Τύπου…

5 σχόλια:

  1. Μη ασχολείστε με τα Ελληνικά ΜΜΕ. Είναι τόσο αξία λόγου όσο και Ελληνικό ποδόσφαιρο.Αξιοληπυτα. Απο την άλλη η πρόκριση της JUVE είναι πολύ σημαντική αλλά σημαντικότερη για έναν γνήσιο οπαδό είναι η κατακτηση του τροπαιου. FORZA JUVE .....fino alla fine!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ακριβώς περιμενατε παιδιά; Οι τύποι είναι σπάσιμο νεύρων.....Μόνο για ρεάλ και Μπαρτσελόνα τρελαίνονται. Εδώ χθες μου ήρθε να σπασω τη τηλεοραση με τον καραγκιόζη της νετ. Επεφτε ο Νευμαρ, σκληρό φάουλ, μας χτύπαγαν εμας,υπερβολικό θέατρο. Τυχερή στο πρώτο ματς η Γιούβε μας λέει γιατί βαλαμε τρια γκολ χωρίς να παίξουμε!!!!!! αλλα δεν μας είπε ο γελιος ποσά γκολ χάσαμε, ούτε οτι μας ακύρωσε χωρίς λόγο εβαςμε οφσάιντ. Ολη την ώρα μας έλαβε σύγκριση με τη Παρί και αφού το γύρισαν με τους γαλλους, εύκολα μπορούν και σήμερα έλεγε. Στον σπορ fm θέλουν να κληρωθουμε άκουσον άκουσον με τη Μονακό για να παίξουν στο τελικο Μονακό Ρεαλ!!!!!!! Οπότε Τί πιστεύατε οτι θα γράψουν οι κομπλεξικοί;;; FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Όντως και μένα μου έσπασε τα νεύρα αυτός ο γελοίος στην τηλεόραση.τι να κάνουμε ρε φίλε που οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα από μπάλα εκτός από μια ρεαλ και μια μπαρτσελονα;Και πάω στοίχημα πως αν το πάρει η γιουβε θα λένε συνέχεια ότι ήταν τυχερή και ότι είχε εύνοια από την διαιτησία.Forza Juve,Fino Alla Fine

      Διαγραφή
  3. Τα μπαρτσελονακια νόμιζαν ότι εκβιάζοντας φάουλ έξω από την περιοχή και κίτρινες κάρτες θα "ξεγελουσαν" το διαιτητή. Αλλά η Γιούβε δεν είναι Παρί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή