9 Απρ 2017

Η ημέρα των οργανωμένων και τα όσα τους είπαν Ανιέλι, Νέντβεντ, Μαρότα

Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέντβεντ και Μπέπε Μαρότα υποδέχθηκαν τα Club Doc της Γιουβέντους, στη δική τους ημέρα.

Η Παρασκευή ήταν η Club DOC Day στο Juventus Stadium και η διοίκηση ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους περίπου 330 οπαδούς των μπιανκονέρι, οι οποίοι εκπροσώπησαν 282 επισήμως αναγνωρισμένα κλαμπ. Παραθέτουμε όσα είπαν οι διοικούντες προς τον κόσμο...

Αντρέα Ανιέλι: «Για εσάς είμαι και πάντα θα είμαι ο Αντρέα, γιατί οι τιφόζι είναι πάντα ίσοι και εγώ είμαι ο πρώτος οπαδός της Γιουβέντους. Σήμερα είμαστε εδώ, στο σπίτι μας, είναι μια χαρά να σας υποδεχόμαστε γιατί είστε αυτοί που εκπροσωπούν την juventinita μέσα και έξω από το γήπεδο. Και είναι χάρη σε εσάς, το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις και να παίρνουμε διάφορες πρωτοβουλίες για να ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά. Το χειροκρότημα που μου δίνεται, επομένως, πρέπει να αφιερωθεί σε όλους εσάς».


Πάβελ Νέντβεντ: «Για τους ποδοσφαιριστές είστε απαραίτητοι και καθοριστικοί γιατί νιώθουν την υποστήριξη σας και είστε κι εσείς ένας λόγος για τον οποίο είναι πολύ υπερήφανοι που φοράνε αυτή τη φανέλα. Προχωράμε όλοι μαζί, fino alla fine».

Μπέπε Μαρότα: «Οι οπαδοί αντιπροσωπεύουν τον 12ο παίκτη στο γήπεδο. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που παίρνει περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη στην Ευρώπη εντός έδρας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η υποστήριξη και το πάθος των οπαδών εδώ, σε σπρώχνει προς τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου