18 Απρ 2017

Ετσι είναι σήμερα οι εγκαταστάσεις που θα απογειώσουν τη Γιουβέντους

Την ώρα που η Γιουβέντους δίνει μάχες σε Ιταλία και Ευρώπη, οι μηχανές λίγο πιο δίπλα από την έδρα των μπιανκονέρι, στο Juventus Stadium, δουλεύουν στο φουλ.

Το «χωριό» της ομάδας, το «J Village» ετοιμάζεται. Είναι το σχέδιο Continassa που αναμένεται να βοηθήσει στην... απογείωση του συλλόγου.

Εκεί, θα είναι τα νέα γραφεία της Γιουβέντους. Το νέο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας καθώς το Βίνοβο θα το χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα τμήματα υποδομής. Εκεί θα είναι το κέντρο Τύπου. Εκεί δημιουργείται ένα ξενοδοχείο με 137 δωμάτια (τα 40 θα είναι πάντα για την πρώτη ομάδα), μια Διεθνής Σχολή σπουδών αλλά και ένα εμπορικό κατάστημα και φυσικά κάποιοι ακόμη μικρότεροι χώροι αναψυχής.

Εκεί θα είναι δηλαδή σημεία ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της Γιουβέντους αλλά και χώροι που θα φέρνουν περισσότερα χρήματα στη Γιουβέντους. Η περιοχή είναι ένα εργοτάξιο εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018.

Με αφορμή την ημέρα των συνδέσμων, η διοίκηση επέτρεψε σε ένα πούλμαν οπαδών να περιηγηθούν από τώρα στο «χωριό» της Γιουβέντους και να δουν την εξέλιξη των εργασιών. Αυτή είναι η εικόνα την παρούσα χρονική στιγμή…


Δείτε τις φωτογραφίες








Το σχέδιο για την εξέλιξη της Γιουβέντους, σε όλα τα επίπεδα, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα. Δείτε τι ακριβώς φτιάχνουν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου