17 Απρ 2017

Ντιμπάλα: Θα είμαι στο 100% με την Μπαρτσελόνα, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν

Χαρούμενα αλλά και πωρωτικά νέα έφεραν οι κουβέντες του Πάουλο Ντιμπάλα λιγότερο από 48 ώρες πριν τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντόνος άσος της Γιουβέντους μίλησε και για την κατάσταση για την οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Πεσκάρα αλλά και για το πώς αισθάνεται στο Τορίνο.

«Είμαι διαθέσιμος για την ομάδα», είπε αρχικά. «Κατά πάσα πιθανότητα με την Μπαρτσελόνα θα είμαι στο 100%», συμπλήρωσε με δηλώσεις του στο Estudio Fútbol.


Αναφερόμενος στην ανανέωσή του (μέχρι το 2022) ο Ντιμπάλα τόνισε: «Ηταν δική μου επιλογή αυτή η ανανέωση. Η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Ρεάλ, την Μπάγερν και την Μπάρτσα».

3 σχόλια:

  1. Να οω κάτι για τον Ντυμπάλα , αν μου επιτρέπετε. ΄
    ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.. ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΓΩΔΗΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ Ή ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.. ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ TO PAIZEI ΚΑΙ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ``ΓΚΟΜΕΝΟΣ``.., ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ DE GINETAI ANTIPAUHTIKOS, ALLA ANTIUETA.. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ``ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ`` ΒΛΕΜΜΑ. ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ Νο 10 ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ. FORZA JUVE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάποια από αυτά που αναφέρεις έχεις δίκιο. Ναι, είναι υπέρ του το στυλ του και μπορεί να γίνει ακόμη πιο συμπαθητικός στους ουδέτερους. Και έξυπνος είναι, και «διαβολικό» βλέμμα έχει. Για το Νο 10, δε βιαζόμαστε. Και το Νο 21 έχει ιδιαίτερη ιστορία στη Γιούβε. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. ΣΑυγνώμη για τα εκφραστικά και το ορθογραφικό λάθος στο ``ψηλός`` πριν. Συφωνώ μαζί σας ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε, γνωρίζω καλά τη σημασία του Νο 21 στη Γιούβε, αλλά γνωρίζω και πολύ καλύτερα τη σημασία του Νο 10 στην Γιούβε, αλλά και γενικότερα. Φορώντας το Νο 10 ανεβαίνει κατά πολύ το πρεστίζ ενός ποδοσφαιριστή παγκοσμίως. FOTZA JUVE!

      Διαγραφή