13 Απρ 2017

Βιντάλ: Το όνειρο μου είναι ένας τελικός ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Γιούβε

Ο Αρτούρο Βιντάλ είδε το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα και θέλει να συναντήσει τους μπιανκονέρι στον τελικό του Champions League.

Ο Χιλιανός χαφ άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν στο χθεσινό ματς με την Ρεάλ αλλά στη συνέχεια έχασε πέναλτι και τελικά οι Ισπανοί ανέτρεψαν την κατάσταση. Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τους Βαυαρούς σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση αλλά ο Βιντάλ δήλωσε σίγουρος ότι η Μπάγερν μπορεί να πανηγυρίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και μετά έκανε ένα σχόλιο για την Γιουβέντους.


«Ελπίζω να προκριθούμε στη Μαδρίτη γιατί το όνειρό μου είναι ένας τελικός ανάμεσα  στην Μπάγερν και τη Γιούβε. Είδα το ματς με την Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους είναι πάρα πολύ καλή. Θα είναι δύσκολα στο Καμπ Νου αλλά πιστεύω ότι η Γιούβε μπορεί να το κάνει».

2 σχόλια:

  1. Ν` ακούσει το τραγούδι του Τουρνά `Τ` όνειρο είναι μια αλήθεια ..που ποτέ δεν είναι αληθινή...`` Για τη Μπάγερν εννοώ και για φέρος, τουλάχιστον..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,συγνώμη..έκανα λάθος πριν.., των Olympianw είναι το τραγούδι..>``ψεύτικη αλήθεια``>https://www.youtube.com/watch?v=0IEAc2LsV28

      Διαγραφή