13 Απρ 2017

Ηγέτης μέχρι το 2022 θα είναι ο Ντιμπάλα

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα μπορεί να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, βάζοντας σε άλλο επίπεδο τη σχέση των δύο πλευρών.

Το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντίνος άσος εντυπωσίασε τον πλανήτη με όσα έκανε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την Τετάρτη είδε τα ιταλικά πρωτοσέλιδα να είναι αφιερωμένα σε αυτόν. «Ποιος Μέσι; Ο εξωγήινος είναι ο Ντιμπάλα!», ήταν ο τίτλος της Tuttosport ενώ η Corriere dello Sport έγραψε: «Ο νέος Μέσι. Ο Αργεντίνος νίκησε εμφατικά την μονομαχία με τον συμπατριώτη του».

«Ο νέος Μέσι». Αυτό ήταν το αποθεωτικό πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport


Το μαγικό διήμερο του Πάουλο μπορεί να γίνει τριήμερο αφού σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι η ανανέωση του συμβολαίου του, ως το 2022 τελικά και όχι ως το 2021, μπορεί να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Κι από την στιγμή που θα ανακοινωθεί, θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής ανάμεσα στη συνεργασία των δύο πλευρών.


Η Γιουβέντους, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, φέρνει τον Ντιμπάλα στο επίπεδο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, σε ό,τι αφορά το νέο συμβόλαιο, στο οποίο δεν θα υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης. Κόντρα, παρεμπιπτόντως, σε ό,τι έγραφαν οι ισπανικές εφημερίδες το τελευταίο διάστημα.

«Ο Ντιμπάλα υπέγραψε! Από τις μαγείες με την Μπάρτσα στο νέο συμβόλαιο με την Γιούβε: Σήμερα η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η Tuttosport, τονίζοντας ότι ο Αργεντίνος θα είναι πλέον ο ποδοσφαιριστής-εικόνα του κλαμπ. Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται και η συνεργασία τους στα δικαιώματα της εικόνας του.

«Ποιος Μέσι; Ο εξωγήινος είναι ο Ντιμπάλα!», έγραφε χθες η Tuttosport


Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξε στον πρώτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα ότι είναι έτοιμος να γίνει ο αγωνιστικός ηγέτης της Γιουβέντους και με το νέο συμβόλαιο θα αναλάβει τέτοιο ρόλο και σε θέματα marketing, με τους μπιανκονέρι να ποντάρουν πλέον πολλά πάνω του σε όλους τους τομείς.

1 σχόλιο:

  1. Μόλις ανακοινώθηκε!!! Ονειρο να φορέσει και το δέκα.... Για να δούμε. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή