12 Απρ 2017

Αρθρο του διευθυντή της Tuttosport: Αυτό είναι το Νέο Ποδόσφαιρο, κύριοι

«Υπερήφανοι για αυτή την Γιούβε», είναι ο τίτλος του άρθρου του διευθυντή της Tuttosport.

Λίγα λεπτά μετά το 3-0 των μπιανκονέρι επί της Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, ο Πάολο Ντε Πάολα έγραψε το άρθρο του για το σημερινό φύλλο και ανέβηκε και στην ιστοσελίδα της Tuttosport.

Το παραθέτουμε αυτούσιο...

«Ο Ντιμπάλα που ξεπερνάει τον Μέσι στη μαγική νύχτα του Stadium είναι ένα θέαμα που θα μείνει για καιρό στη μνήμη. Το συντριπτικό 3-0 με το οποίο η Γιούβε έδειξε όλη την καθαρή επιθετικότητα της ενωμένη με την αμυντική ταπεινότητα της, αποπροσανατόλισε εντελώς μια Μπαρτσελόνα που δεν περίμενε να βρει μπροστά της μια αρμάδα τόσο θανατηφόρα και συμπαγή. Αυτό είναι το Νέο Ποδόσφαιρο, κύριοι. Μακριά από την χίμαιρα μιας ομορφιάς απόλυτης αλλά μερικές φορές νεφελώδους και αναποτελεσματικής.

Είναι το ποδόσφαιρο που το θαυμάζεις για την χρησιμότητα που παράγει. Είναι το ποδόσφαιρο που μάχεται, που δαγκώνει, που υποφέρει και στο τέλος νικάει. Υπερήφανοι για μια ομάδα όπως η Γιουβέντους, όπως ήμασταν υπερήφανοι και για μια Νάπολι που βγήκε με το κεφάλι ψηλά από την διπλή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο διαφορετικοί τρόποι για να σε εκτιμήσει μια Ευρώπη, η οποία είναι πολύ καιρό απρόθυμη να δείξει θαυμασμό προς εμάς (Ιταλία).

Τώρα η ρεβάνς. Στο Καμπ Νου αποκλείστηκε μια αλαζονική Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό η Γιούβε ήδη το ξέρει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου