1 Απρ 2017

Αληθινή ατάκα από Αλέγκρι: Η Γιουβέντους έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν εναντίον της το παιχνίδι της χρονιάς

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με τη Νάπολι έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους...

Για τους Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα: «Ο Μάντζουκιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Ντιμπάλα ατομικό αλλά συμμετείχε και σε ένα κομμάτι της κανονικής προπόνησης. Θα αποφασίσω σήμερα. Για τον Ντιμπάλα πρέπει να δω πως είναι γενικά. Ο Μάντζουκιτς έχει αυτό το μικρό πρόβλημα στο γόνατο, θα δούμε. Τώρα θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Πιάτσα που ήταν πραγματικά πολύ άτυχος φέτος».

Για το σύστημα: «Θα δω ποιους έχω στη διάθεση μου και μετά θα αποφασίσω. Μπορούμε να παίξουμε 4-2-3-1 και χωρίς Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς πάντως».

Για τον Ιγκουαΐν: «Δεν θα κριθεί η αξία του από αυτά τα δύο ματς με τη Νάπολι. Μπορεί να τον αποδοκιμάσουν, ok, αλλά είναι ήρεμος».

Για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για αυτά τα δύο ματς: «Για τη Νάπολι είναι το ματς της χρονιάς, η Γιουβέντους έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν εναντίον της το παιχνίδι της χρονιάς. Το σημαντικό είναι να πάνε όλα καλά, να υπάρχει το σωστό κλίμα. Η Ιταλία έχει δύο ευκαιρίες, αύριο και την Τετάρτη στο κύπελλο, για να αποδείξει ότι αλλάζει αθλητική κουλτούρα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι οπαδοί της Νάπολι θα συμμετάσχουν δυνατά στα δύο ματς αλλά με το σωστό κλίμα».


Για την μάχη του τίτλου: «Στην Ιταλία ζούμε με την πολεμική, πάντα φταίει ο άλλος, ενώ θα έπρεπε να κοιτάει περισσότερο ο καθένας στο σπίτι του. Πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς αύριο σε όλους τους τομείς και πάνω από όλα στον ψυχολογικό. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τίποτα, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και με στόχο τη νίκη. Το αυριανό ματς και αυτό με την Ρόμα είναι τα δύο που μετράνε λιγότερο, στα ντέρμπι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Τα άλλα ματς είναι αυτά που πρέπει υποχρεωτικά να νικήσεις».

Για το μέλλον: «Δεν συναντήθηκα με την διοίκηση κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι μια πολύ έντονη περίοδος αυτή γιατί έχουμε πολλά σημαντικά ματς. Εχουμε χρόνο για να μιλήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου