1 Απρ 2017

Ο Αντρέα Πίρλο μιλάει συνεχώς για τη Γιουβέντους και αυτό ίσως σημαίνει κάτι

Για ακόμη μία φορά σε σύντομο διάστημα ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την Γιουβέντους.

Πριν λίγο καιρό είχε γραφτεί ότι με την λήξη του συμβολαίου του με την New York FC, ο Maestro θα «επιστρέψει» στην Γιούβε, αναλαμβάνοντας να την εκπροσωπεί ανά τον κόσμο. Αν ισχύει ή όχι θα το δούμε σε κάποιους μήνες, προς το παρόν βλέπουμε τον Αντρέα να μιλάει συχνά για τους μπιανκονέρι.

Μετά από όσα είχε πει για την Μπαρτσελόνα στο Champions League, αυτή την φορά μίλησε στο Sky Italia για το αυριανό ματς με την Νάπολι. «Θα είναι ωραία και ξεχωριστή κόντρα, θα υπάρχει ένταση γιατί είναι ένα σημαντικό ματς και υπάρχει η επιστροφή του Ιγκουαΐν. Είναι ματς που θέλεις να τα παίξεις, τώρα όμως είμαι εδώ και διασκεδάζω σε αυτό το πρωτάθλημα» είπε ο Πίρλο και ολοκλήρωσε...


«Οι ατζούρι παίζουν πολύ καλά, από πέρυσι ο Σάρι έβαλε τον δικό του τρόπο παιχνιδιού σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Νάπολι. Το να τους βλέπεις να παίζουν είναι πραγματικά μια χαρά. Η Γιούβε όμως είναι η πιο δυνατή ομάδα, το απέδειξε σε αυτό το πρωτάθλημα, το απέδειξε πέρυσι, για κάποια χρόνια ακόμη θα συνεχίσει να είναι η πιο δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου