11 Απρ 2017

Ιγκουαΐν: Ολοι ξέρουν ότι έχω καλά συναισθήματα για την Ρεάλ αλλά τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα της Γιουβέντους

Στην καταλανική El Mundo Deportivo μίλησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν λίγο πριν το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος φορ των μπιανκονέρι.

Για την Μπαρτσελόνα: «Επί πολλά χρόνια η Μπάρτσα είναι στην ελίτ του ποδοσφαίρου, έτσι τα έφερε η κλήρωση όμως και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Για τον Μέσι: «Είναι πάντα στους καλύτερους του κόσμου, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους δικούς μας παίκτες. Θα παίξουμε τα δύο ματς μέχρι... θανάτου».

Για το αν είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ολοι ξέρουν ότι έχω καλά συναισθήματα για την Ρεάλ αλλά τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα της Γιουβέντους. Είναι ένα ξεχωριστό ματς, γιατί μπορούμε να αποκλείσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και αυτό θα μας δώσει πολλή πίστη για την συνέχεια της διοργάνωσης».

Για το αν επέστρεψε στην αριστοκρατία του ποδοσφαίρου με την μεταγραφή του στη Γιουβέντους: «Οταν υπέγραψα για αυτή την ομάδα, ήξερα τι εκπροσωπούσε και τώρα έχω την επιβεβαίωση. Είναι όπως στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ έχει ως στόχο να κατακτήσει όλους τους τίτλους, η Γιουβέντους έχει αποδείξει την κυριαρχία της στην Ιταλία και τώρα...».

Για το αν προτιμάει να ζει σε μια πόλη που τον λατρεύουν (Νάπολι) ή σε μια πόλη όπου είναι ένα από τα αστέρια της ομάδας (Τορίνο): «Ημουν χαρούμενος σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα. Και είμαι χαρούμενος και τώρα. Είμαι σίγουρος για την επιλογή που έκανα».


Για το αν έχει κλάψει για το ποδόσφαιρο: «Ναι, για χαρά και λύπη. Εκλαψα όταν έφυγα από την Μαδρίτη αλλά και από τη Νάπολι. Πάντα αγαπάω τα μέρη στα οποία ζω. Ηταν μια δύσκολη στιγμή όταν έφευγα και από τις δύο πόλεις».

Για τις σχέσεις του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε καλές σχέσεις. Δεν θα έπαιζα ποτέ τρία χρόνια μαζί του αν δεν είχαμε καλές σχέσεις. Η σχέση μας ήταν φυσιολογική, ειλικρινής. Τον σέβομαι και τον θαυμάζω για όλα όσα έχει κάνει».

Για τον Ντιμπάλα: «Δεν τον ήξερα πριν έρθω εδώ αλλά το γεγονός ότι είναι Αργεντίνος βοήθησε στο να δεθούμε. Εχουμε μια ξεχωριστή φιλία και φαίνεται».

Για το πώς θα αντιδρούσε αν του έλεγε ο Ντιμπάλα ότι πάει στην Ρεάλ: «Δεν είμαι άξιος να του πω τίποτα. Ο Πάουλο είναι πολύ νέος, έχει μια ολόκληρη καριέρα μπροστά του και μπορεί να είναι μια τεράστια καριέρα. Εγώ είμαι σχεδόν 30 ετών (29), μόνος του θα αποφασίσει ποια θα είναι η μοίρα του».

Για το Τορίνο: «Είναι μια πόλη που προσφέρει αυτά που υπόσχεται. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο σεβασμός των οπαδών όταν με συναντούν στον δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου