19 Απρ 2017

Ικανή για όλα η Γιουβέντους που πέρασε εύκολα στους «4» του Champions League

Στον ημιτελικό του Champions League βρίσκεται η Γιουβέντους μετά την πανηγυρική αλλά και συνάμα εύκολη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ολοκλήρωσαν τη δουλειά που ξεκίνησαν στο Τορίνο και πέταξαν έξω τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Στο γήπεδο όπου έχουν υποφέρει πολλές ομάδες, στο γήπεδο όπου η Παρί απέδειξε πως τα εκατομμύρια δεν αρκούν να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, η Γιουβέντους πήρε μία από τις πιο χαλαρές προκρίσεις της σύγχρονης ιστορίας της.

Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική Ευρώπη περίμενε μεγάλη πίεση και σφυροκόπημα για 90 λεπτά για τους μπιανκονέρι του Πιεμόντε, ο Ιταλός προπονητής διάβασε για δεύτερη φορά πάρα πολύ σωστά το ματς και πήγε την ομάδα του στον ημιτελικό, δηλαδή δύο ματς μακριά από τον τελικό του φετινού Champions League.


Το 0-0 ήρθε αρκετά εύκολα για τη Γιουβέντους και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, έστειλε τους πρωταθλητές Ιταλίας τους «4» του θεσμού. Η Ρεάλ, η Ατλέτικο και η Μονακό συμπληρώνουν το παζλ των ομάδων.

Οταν μια ομάδα για 180 λεπτά δε δέχεται γκολ από την καλύτερη τριπλέτα του κόσμου και βρίσκεται ένα βήμα πριν το τελικό, τότε είναι ικανή για όλα. Και εδώ που έφτασε θα πρέπει να προχωρήσει παρακάτω γιατί απλά το νοκ αόυτ με την Μπαρτσελόνα δε θα είναι κάτι παραπάνω από μία… πρόκριση!

2 σχόλια:

  1. δεν τρωμε γκολ ουτε με αιτηση!
    and the dream goes on!

    e andiamo! e andiamo! grande squadra!
    forza juve! fino alla fine! e andiamo a cardiff!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο για πάρτυ σου ξανά λιωαμαααααα!!!!! Μονο για σένα δάκρυα χαράς!!! Μονο για σένα περισότερα παιχνίδια στη β παρα στην α!! Μονο για σένα τσακωνομαι όλη μέρα οτι είμαστε (χαλαρά) η πρωτη ομάδα της Ιταλίας!! Μονο για σένα ξεσηκώνω όλη την γειτονιά δώδεκα το βράδυ!!!! Μονο για σένα τρελαινομαι και αναγκαζω ακόμα και την κοπελα μ να τρελαίνεται μαζί μ!!!! Μονο για σένα απαρνιωμαι τα πάντα, έστω για να σε δω απο κοντά σε ενα ματς και ας είναι με τον τελευταίο της βαθμολογίας!!!! Μονο για σεν αδεν κοιμάμαι πριν απο έναν σημαντικό αγώνα!!!! ΜΟΝΟΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!! SOLO JUVE.......FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή