20 Απρ 2017

Αν ο Βεράτι διάβασε σήμερα την εφημερίδα L' Equipe ξέρει σε ποια ομάδα θα πάει το καλοκαίρι

Ο Μάρκο Βεράτι πρέπει να κατάλαβε σε ποια ομάδα πρέπει να παίζει από τη νέα σεζόν και... του το γράφουν και οι Γάλλοι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στη Βαρκελώνη με υπέρ της σκορ 4-0 και έφαγε έξι για να αποκλειστεί. Με παράπονα από την διαιτησία, βέβαια, αλλά και πάλι έξι γκολ δεν τα τρως όταν είσαι μεγάλη ομάδα.

Οπως, δηλαδή, η Γιουβέντους, η οποία πήγε στο Καμπ Νου με το υπέρ της 3-0 από το Τορίνο και πήρε εύκολα το 0-0. Οι μπιανκονέρι επιβεβαίωσαν... όλη την Ευρώπη που έλεγε «άλλο Παρί, άλλο Γιούβε» και αυτό το παραδέχονται και οι Γάλλοι.

Η L' Equipe, για παράδειγμα, γράφει σήμερα Πέμπτη ότι «η Γιουβέντους δεν είναι Παρί. Οι Ιταλοί, συμπαγείς αμυντικά και άριστοι τακτικά, πήραν μια φυσιολογική πρόκριση για τον ημιτελικό. Ναι, είναι δυνατό να προκριθείς στο Καμπ Νου χωρίς να σε λούζε κρύος ιδρώτας, όπως την Παρί», γράφει σε σχετικό άρθρο της η κορυφαία γαλλική εφημερίδα.


«Με μία επίδειξη τακτικής κυριαρχίας και με άψογη ανασταλτική λειτουργία, η Γιουβέντους ολοκλήρωσε αυτό που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο, μην επιτρέποντας στην Μπαρτσελόνα να ελπίζει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού σε ακόμη μία τρελή ανατροπή. Η Γιούβε, άλλωστε, ιστορικά είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες έδρες, αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, είναι αδιαπέραστη πίσω και ταλαντούχα μπροστά, είναι δηλαδή στη φυσική της θέση, στους "4" του Champions League και έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο», συμπληρώνει.

Αυτά, επαναλαμβάνουμε, τα γράφει η L' Equipe, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα σύγκρισης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν. Και αυτό πρέπει να το ξέρει καλά και ο Γιουβεντίνος Μάρκο Βεράτι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου