21 Απρ 2017

Το «κίνητρο» που δίνεται στον Κόντε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Γιούβε θα είναι το άλλοθι στον κόσμο να βρεθεί απέναντί του

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ που ήθελε τον Αντόνιο Κόντε να έχει επαφή με τους Κινέζους της Ιντερ.

Το θέμα εκείνων των ημερών ανάφερε πως οι νερατζούρι είναι πρόθυμοι να δώσουν ένα άκρως σεβαστό ποσό στον Ιταλό προπονητή για μεταγραφές αλλά και πολλά για τον ίδιο.

Λίγοι είναι σε θέση να ξέρουν αν αυτή η συζήτηση έχει γίνει και αν το ρεπορτάζ είναι υπαρκτό. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως ο Κόντε θα επιστρέψει στην Ιταλία. Τώρα είναι στο Λονδίνο, αύριο πιθανόν στην πατρίδα του. Στη Γιουβέντους είναι απίθανο. Άρα; Άρα κάπου αλλού…

Έτσι, σιγά-σιγά στήνεται ένα σκηνικό που θα δίνει… κίνητρο στον πρώην προπονητή της Γιουβέντους να πάει όπου θέλει χωρίς πολλά-πολλά. Ας το εξηγήσουμε λίγο αυτό…

Ο Κόντε είχε άριστη σχέση με τους οργανωμένους όταν ήταν προπονητής στο Τορίνο. Μην ξεχνάμε πως για χάρη του δημιουργήθηκε μέχρι και κορεό στην curva sud. Μπορεί κάποιος να θυμηθεί αντίστοιχη εκδήλωση αγάπης για τον Λίπι ή τον Ντελ Πιέρο; Ο Κόντε είχε άριστες σχέσεις γιατί είχε φροντίσει να τις χτίσει και να τις δημιουργήσει.

Πριν λίγες ημέρες, στην υπόθεση των οπαδών και το κύκλωμα με τα εισιτήρια ακούστηκε το όνομα του Κόντε. Μπλέχτηκε στις σχέσεις του με έναν αρχηγό μεγάλου γκρουπ, μπλέχτηκε όμως και μέσω της διοίκησης. Η αποδόμηση του Αντόνιο Κόντε δεν έχει απλά αρχίσει. Βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.


Το πανό που ανάρτησαν έξω από το προπονητικό κέντρο την Πέμπτη οι Drughi λέει πάρα πολλά. Είναι… κάτι παραπάνω από ένα πανό, για να μιλήσουμε με ορολογίες Βαρκελώνης αφού είναι φρέσκο το πέρασμα της Κυρίας από εκεί.

«Ieri Contenti in Italia, oggi Allegri in Europa. Andiamo a comandare», έγραφε. Δηλαδή: «Χθες ικανοποιημένοι στην Ιταλία, σήμερα χαρούμενοι στην Ευρώπη. Πάμε να κυριαρχήσουμε».

Στο στρατόπεδο της Γιουβέντους -διοίκηση και οπαδοί- δεν ενδιαφέρονται που θα πάει ο Κόντε. Και έτσι πρέπει να είναι. Τον Κόντε δεν τον ενδιαφέρει, και δε χρειάζεται βέβαια, να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν για το τι θα κάνει. Μεγάλο παιδί είναι αλλά και μεγάλος εγωιστής.

Και επειδή είναι εγωιστής, θα θελήσει να δείξει πως είναι από πάνω ή τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Τότε θα κάνει το λάθος και θα δώσει το… άλλοθι στον κόσμο να τον αποδοκιμάσει. Και μιλάμε για μια ποδοσφαιρική φυλή που θυμάται και χειροκροτεί όποιον έχει περάσει από τη Γιουβέντους και επιστρέφει ως αντίπαλος στο Juventus Stadium.

Ο Κόντε θα βρεθεί, αργά ή γρήγορα στο μέλλον, αντίπαλος με την παλιά του αγάπη αλλά κάτω από περίεργες έως άσχημες συνθήκες. Η σχέση των δύο πλευρών δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν αλλά τώρα χαλάνε και οι σχέσει με τους οπαδούς. Και σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο μεγάλος χαμένος…


Σχετικά θέματα

Η απάντηση του Κόντε στο σενάριο να πάει στην Ιντερ. Ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε στο μέλλον του, μετά τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να καλοβλέπει την περίπτωση της Ιντερ. Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί η πόλη που γεννήθηκε ο Αντόνιο Κόντε τον μισεί θανάσιμα και θέλει το κακό του. Μια ολόκληρη πόλη μισεί μια ποδοσφαιρική φιγούρα που δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε ως παίκτης, ούτε φυσικά ως προπονητής. Διαβάστε περισσότερα »

Το πανό των Drughi για τον Αλέγκρι με μπηχτή για τον Κόντε. Ενα πανό των Drughi έξω από το Βινόβο λέει τα πάντα για το κλίμα που υπάρχει πλέον για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Διαβάστε περισσότερα »



2 σχόλια:

  1. Στο τέλος θα καταλήξει σε καμία Φιορεντίνα για να λέει πως έχει δουλειά. Αν κάνει το λάθος και φύγει από την Τσέλσι, κάηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόλυ ωραίο άρθρο,κάνετε φανταστική δουλειά παιδιά και μπράβο σας.
    Ο Αλεγκρι έχει βαλθεί για τα καλά να διαγράψει από την μνήμη μας τον Κόντε. Και μεταξύ μας με τα κολλήματα του Αντόνιο και τον εγωισμό του καλά θα κάνει. Το μόνο που μου λείπει από την Γιουβέντους του Κόντε είναι ο τσαμπουνάς των παιχτών,ότι έμπαιναν για ντέρμπι και το μάτι τους γυαλιζε... Κατά τα άλλα βρέθηκε στην Εθνική ομάδα εκλέκτορας και παρόλο που είχε μεγάλο αριθμό διαφορετικών παιχτών να διαχειριστεί,πάλι διάλεγε υλικο για να παίξει το μόνο σύστημα που ξέρει 3-5-2,3-4-2-1 γενικότερα τριάδα πίσω. Φάνηκε και στην Τσέλσι που μέχρι να γυρίσει σε τριάδα η αμυντική λειτουργία της Τσέλσι ήταν τσίρκο. Θα τον δούμε του χρόνου στο Τσ.λ τι ψάρια πιάνει και τι μεταγραφές θα ζητήσει.
    Όσο για τον Μαξ, αν δεν είχε έρθει με τις περγαμηνές που ήρθε λόγω Μίλαν, μάλλον θα είχε έρθει πιο γρήγορα η αναγνώριση
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή