4 Απρ 2017

Ο ρόλος του Εβρά στη μεταγραφή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ

Ο Πατρίς Εβρά έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως είπε ο ίδιος, στην απόφαση του Πολ Πογκμπά να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο περιοδικό FourFourTwo, ο Γάλλος αριστερός μπακ -ο οποίος από τον Ιανουάριο είναι στην Μαρσέιγ- θυμήθηκε τις καλοκαιρινές συζητήσεις του με τον Πογκμπά, σχετικά με το μέλλον του τελευταίου.


«Του είπα ότι αν αποφασίσει να φύγει, θα πρέπει να το κάνει για τη Γιουνάιτεντ. Η Γιουβέντους είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, μιλάμε για την Γιουβέντους, και θα ήμουν ευτυχισμένος αν ο Πολ αποφάσιζε να παραμείνει μαζί μας. Του είπα, όμως, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια τεράστια ευκαιρία για αυτόν».

2 σχόλια:

  1. Ο εβρα τελικά πρέπει να βλέπει πολύ μπροστά! !χα χα χα χα τον έκαψε τον πογκμπακο! !!5-6ος στην Αγγλία και μόνιμα στο europa !!!ρε τι τύποι περάσανε από την ομαδαααααα????Stefano !forza juve!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος!!! αυτα να τα βλεπουν και οι υπολοιποι δικοι μας που δεν συνειδητοποιησαν οτι η Γιουβε ειναι ταβανι και δεν εχει πιο πανω. η αυτοκρατορια επιστρεφει και στην ευρωπη πλεον. Γιωργος

      Διαγραφή