22 Απρ 2017

Αλέγκρι: Η Γιουβέντους δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τζένοα, ο οποίος ουσιαστικά... τελειώνει το πρωτάθλημα όπως είπε, παραχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για το ματς με την Τζένοα: «Αύριο είναι ο αγώνας-scudetto. Ο μεγάλος κίνδυνος για εμάς είναι να πέσουμε στην παγίδα ότι όλα κρίθηκαν μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, όλοι περιμένουν να πέσουμε αλλά η Γιουβέντους δεν πρέπει να πέσει σε αυτή την παγίδα. Δεν έχουμε κατακτήσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο, ούτε φυσικά το Champions League. Το αυριανό ματς με την Τζένοα αξίζει το πρωτάθλημα, με μια νίκη θα διατηρήσουμε τη διαφορά και θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη και δύο ήττες στα πέντε ματς που θα απομένουν. Οπως και να έχει, εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η Ρόμα θα πάρει 90 βαθμούς».

Για την αυριανή 11άδα του αγώνα-scudetto: «Μπροστά θα παίξουν οι γνωστοί τέσσερις, ο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Κουαδράδο. Στην άμυνα είναι όλοι καλοί, ισάξιοι, δεν υπάρχει πρόβλημα όποιος κι αν παίξει. Αύριο πρέπει να κάνουμε ένα σκληρό ματς πνευματικά, στον πρώτο γύρο είχαμε δεχθεί τρία γκολ σε 29 ρεκόρ σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Ο Μαρκίζιο αύριο θα παίξει, έμεινε εκτός 18άδας για το ματς με την Μπαρτσελόνα λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν ήθελα να ρισκάρω».


Για τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ που ανακοινώθηκε χθες: «Είναι ένας πολύ καλός νεαρός, από τους καλύτερους της ηλικίας του και θα πρέπει να δουλέψει στη Γιούβε. Η διοίκηση για ακόμη μία φορά κινήθηκε πολύ καλά, απέκτησε έναν πιτσιρικά με προοπτική και από τον Ιούλιο θα αρχίσει την θητεία του στη Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου