21 Απρ 2017

100.000 οπαδοί από την Ευρώπη ψήφισαν για το ποιος θα πάρει το κύπελλο και αυτά είναι τα αποτελέσματα

Περισσότεροι από 100.000 Ευρωπαίοι οπαδοί ψήφισαν στο γκάλοπ της UEFA για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε γκάλοπ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter για το ποιος είναι, κατά την άποψη του κόσμου, το φαβορί για να κατακτήσει την κούπα.


Αυτοί που πήραν μέρος στην ψηφοφορία ήταν περισσότεροι από 100.000 και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η πλειοψηφία εμπιστεύεται την Γιουβέντους! Οι μπιανκονέρι είναι πρώτοι με 39%, ακολουθεί η Ρεάλ με 38%, η Μονακό απέσπασε το 14% των ψήφων και η Ατλέτικο πήρε το 9%.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι η παράσταση νίκης που λένε στα πολιτικά γκάλοπ και που δε χάνει ποτέ Δεν πιστεύω στα γκσλοπ, γιατί τα θεωρώ σχεδόν όλα κατευθυνόμενα.. αλλά για να μα7ς δίνουν πρώτους, μάλλον, ήρθε η ώρα να το πάρουμε, όχι φυσικά χωρίς να το αξίζουμε. Εννοείται και με την αξία μας! Και επειδή από το καλοκαίρι έλεγα ότι θα πάμε τελικό με τη Ρεάλ, αφού αυτή θα έχει αποκλείσει τα άλλα θηρία, π.χ. Μπάγερν και τώρα Ατλέτικο, που μη την υποτιμάτε καθόλου. , και στον τελικό θα χάσει από μας, γιατί το συστημα δε το δίνει ποτέ 2 στνεχόμενες φορές στην ίδια ομάδα .. και αυτές που είναι στο κόλπο το αποδέχονται θέλουν δε θέλουν, αυτό, λοιπόν, το σενάριο που λέω εδώ και πάρα πολύ καιρό τείνει να επαληθυτεί! Τώρα, καθαρά αγωνιστικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Μονακό, και σαν ομάδα και σα φανέλα εννοείται. Απλά στο Μονακό δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα. εννοείται , ούτε να λήξει 0-0. Έστω ισοπαλία με γκολ όμως. Μετά στο Τορίνο τα πράγματα θα είναι πιο βατά, αλλά όχι εύκολα εννοείται.. Μακάρι να επαληθευτώ και να μη θεωρηθώ φαντασιόπληκτος "συνομωσιολόγος'..χαχα! Forza la Juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή