12 Απρ 2017

Ο Μπουφόν ανέλαβε αυτό που θα έκανε καλύτερα από οποιονδήποτε στη Γιουβέντους

Ο Τζίτζι Μπουφόν είναι πολύ έμπειρος για να ξέρει ότι η Γιουβέντους δεν πρέπει να θεωρήσει τελειωμένη την Μπαρτσελόνα.

Μία μέρα μετά το 3-0, το οποίο έχει κάνει σχεδόν τους πάντες να πιστεύουν ότι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε, ο αρχηγός των μπιανκονέρι ξέρει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για προσγείωση.

«Εχω την τύχη να παίζω σε μια ομάδα πρωταθλητών και αν θέλω να συνεχίσω να έχω καλή φήμη, θα πρέπει να κάνω αποκρούσεις όπως χθες. Στο τέλος του ματς χαμογελούσα γιατί μιλώντας με φίλους μου, τους είπα: Μετά από ένα τέτοιο ματς, επιστρέφεις στο σπίτι σου και έχεις την υποψία ότι δεν τελείωσε το θέμα», τόνισε αρχικά ο Μπουφόν στο Sky Italia και συμπλήρωσε...

«Εχουμε σεβασμό για την Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την ανατροπή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πέραν αυτού, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές ανατροπές, σκέφτομαι το Λίβερπουλ-Μίλαν ή το Λα Κορούνια-Μίλαν. Είναι καλό για εμάς το γεγονός ότι φέτος έχει ήδη γίνει μια μεγάλη ανατροπή, αυτή της Μπάρτσα με την Παρί. Θα πάμε στη Βαρκελώνη χωρίς αλαζονεία, με τις κεραίες ανοιχτές και θα παραμείνουμε ταπεινοί γιατί στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές ανατροπές».


Ο αρχηγός της Γιουβέντους έκανε αυτό που μπορεί να κάνει καλύτερα από τον καθέναν γιατί έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα. Οφείλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς, πρέπει να δώσει την αίσθηση πως υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου