1 Μαΐ 2017

Η εντυπωσιακή βουτιά του Στρούτμαν για να πάρει πέναλτι και η τιμωρία που έρχεται

Η ασύλληπτη βουτιά του Κέβιν Στρούτμαν στο Ρόμα-Λάτσιο ενδέχεται να του στοιχίσει την παρουσία του στο ματς με τη Γιουβέντους.

Ο Ολλανδός μέσος κέρδισε πέναλτι, με το οποίο οι τζαλορόσι ισοφάρισαν προσωρινά τους λατσιάλι στο ντέρμπι της Ρώμης, κάνοντας μια εντυπωσιακή βουτιά και προκάλεσε την οργή όλων στην Ιταλία. Το θέμα, τώρα, είναι να δούμε αν θα προκαλέσει και την τιμωρία του, όπως προβλέπει ο κανονισμός.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 35 του κώδικα της αθλητικής δικαιοσύνης, το εξόφθαλμο θέατρο τιμωρείται με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν από το βράδυ της Κυριακής ότι είναι πολύ πιθανό, λόγω και της έκτασης που πήρε το θέμα, να γίνει χρήση του κανονισμού για τον Ολλανδό χαφ.

Αν όντως συμβεί αυτό, τότε ο Στρούτμαν θα απουσιάσει όχι μόνο από το προσεχές ματς με την Μίλαν στο Σαν Σίρο αλλά και από την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Ολίμπικο για την μεθεπόμενη αγωνιστική.

2 σχόλια:

  1. Αυτός έκανε τη δουλειά του και έπιασε, άσχετα αν τιμωρηθεί.. . Ο διαιτητής που δε βλέπει καλά θα τιμωρηθεί; Αν ήμουν στη θέση τόσο αυτού του διαιτητή ή του άλλου που ενώ το σφύριξε, ακύρωσε μετά το πέναλτυ με την Αταλάντα, ειλικρινά θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να κατεβώ στο γήπεδο να ξανασφυρίξω.. Για ποιο λόγο να σφυρίζω,αφού ή δε βλέπω καλά (1η περίπτωση) ή δεν ξέρω τους κανονισμούς (2η..με Αταλάντα). Θα ζητούσα χίλια συγνώμη από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ιταλίας, που του προσβάλω τη νοημοσύνη, τον προκαλώ με την ανικανότητά μου.. και ίσως τον μπλέξω σε επεισίδια, τον κάνω και ρεζίλι ανά τον κόσμο , και δε θα ξαναασχολιόμουν με τη διαιτησλια.. Για να το κάνεις όμως αυτό, πρέπει να έχεις τσίπα, να μην εξαρτιέσαι από κανέναν και να θες να έχεις πάνω απ όλα καθαρή τη συνείδησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά μας έλεγε ο ναϊνγκολάν ότι η γιουβε ΠΑΝΤΑ κερδίζει με πέναλτι ή με φάουλ...😂
    Forza Juve!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή