30 Απρ 2017

Ασύλληπτη μονομαχία: Ντελ Πιέρο εναντίον Ντιμπάλα σε χτυπήματα φάουλ με τερματοφύλακα τον Μπουφόν!

Στη μονομαχία των Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα στις εκτελέσεις φάουλ, ο τερματοφύλακας θα είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Αλεσάντρο, όπως γράψαμε σε προηγούμενο θέμα, προ(σ)κάλεσε σε μονομαχία τον Πάουλο και αυτός αποδέχθηκε, επιλέγοντας τις εκτελέσεις φάουλ. Απέμενε, φυσικά, να βρεθεί ο τερματοφύλακας και κανείς δεν είναι καταλληλότερος από τον Μπουφόν. Ετσι, ο Τζίτζι παρενέβη, μέσω twitter κι αυτός, στον διάλογο τους, γράφοντας τους: «Διαλέξτε μέρος και ώρα»!


Είναι φανερό ότι ο πρώην και ο νυν αρχηγός προσπαθούν να «δέσουν» όλο και περισσότερο τον Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους, για την οποία, όπως είπε ο ίδιος, θέλει να γίνει σημαία!

Σχετικά θέματα

Η πρόσκληση του Ντελ Πιέρο που αποδέχτηκε ο Ντιμπάλα. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμοι να... αναμετρηθούν, προσφέροντας θέαμα. Διαβάστε περισσότερα »

Ντιμπάλα: Εγώ δε θα ζητήσω ποτέ το Νο 10, αν μου ζητήσει η διοίκηση να το φορέσω, το ξανασυζητάμε. Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει τη φανέλα με το Νο 10 και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει σημαία της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου