21 Μαΐ 2017

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους: Ημαστε εδώ για να στηρίξουμε ό,τι νέο δημιουργηθεί

Με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους αναφέρεται στο συνδεσμιακό κίνημα των μπιανκονέρι της Ελλάδας και της Κύπρου και επιχειρεί να ταρακουνήσει τα νερά για τη δημιουργία κάτι νέου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Λέσχης, όπως δημοσιεύθηκε στη σελίδα του κλαμπ στο Facebook:

«Από τα εγκαίνια του Juventus Stadium, το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Πάρμα, την πρώτη φιέστα στο τελευταίο παιχνίδι του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (στιγμές που η σημαία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους ανέμιζε στο νέο γήπεδο) μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια.

Σε αυτές τις 6 ποδοσφαιρικές σεζόν η ομάδα έγραψε μοναδική ιστορία, μέρος της οποίας ήταν και οι τιφόζι της Γιουβέντους από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οπαδοί που βοηθήσαμε να βρεθούν στο γήπεδο και να φωνάξουν βλέποντας την αγαπημένη μας Γιουβέντους.


Σήμερα, είδαμε και πάλι τον αρχηγό μας να σηκώνει το πρωτάθλημα στον ουρανό του Τορίνο. Υπό άλλες συνθήκες, το ελληνικό κλαμπ της Γιουβέντους θα ήταν εκεί και η χώρα μας θα είχε επίσημη παρουσία.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους παρακολουθεί με ενδιαφέρον αλλά και αγωνία ό,τι γιουβεντίνικο υπάρχει στην Ελλάδα. Και πώς να γίνει διαφορετικά αφού το Gruppo Greco έφερε επίσημα το όνομα της Γιουβέντους στη χώρα μας και αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν σήμερα δεδομένο, έγινε στο μακρινό πλέον 2005.

Ημαστε εδώ για να στηρίξουμε με την εμπειρία μας και τις δυνάμεις μας ό,τι νέο δημιουργηθεί. Με γερές βάσεις όμως και σεβασμό στην ιστορία του οπαδικού κινήματος της Γιουβέντους.

Forza Juve! Solo Juve!
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου