21 Μαΐ 2017

Ο Μαρότα επέλεξε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή της εξαετίας

Η Γιουβέντους έκανε το νταμπλ αλλά λείπει το κερασάκι στην τούρτα όπως είπε ο Μπέπε Μαρότα, ο οποίος επέλεξε και την καλύτερη του μεταγραφή σε αυτή την εξαετία.

«Πιστεύω, όπως έχω ξαναπεί, ότι η ομάδα είναι ο καθρέφτης της διοίκησης, η Γιουβέντους είναι ένα κορυφαίο κλαμπ που σου δίνει πάντα χίλια κίνητρα. Αν φτάσαμε στο 6ο σερί πρωτάθλημα είναι χάρη στην άψογη συνεργασία που έχουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου και τυπικά, για να συνεχίσει αναφορικά με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Πάντα εκφράζαμε και εκφράζουμε την εκτίμηση μας για την ποιότητα του, θα πρέπει να αποφασίσει και πρέπει να τονίσω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να φύγει».


Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα είπε ότι «συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις, ο τελικός του Κάρντιφ θα είναι το 57ο παιχνίδι μας φέτος, χωρίς να υπολογίζω και αυτά που έχουν δώσει οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες. Μπράβο στην ομάδα, λείπει το κερασάκι στην τούρτα αλλά όπως και να έχει είναι μια εκπληκτική σεζόν», για να καταλήξει απαντώντας στο ποια είναι η σημαντικότερη μεταγραφή που έκανε.

«Ο Αντρέα Πίρλο. Απέδειξε όταν ήρθε ότι ήταν ακόμη ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας πρωταθλητής, όταν κάποιοι τον θεωρούσαν τελειωμένο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου