16 Μαΐ 2017

Αλέγκρι: Οταν χαλαρώνεις την συγκέντρωση σου, όλα μπορούν να συμβούν, εμείς δεν έχουμε πλέον άλλο χρόνο για χάσιμο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στην 11άδα του αυριανού τελικού με την Λάτσιο, αφού περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μάντζουκιτς αλλά και τον... Ντιμπάλα.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τους δύο βασικούς χαφ (Πιάνιτς, Κεντίρα) και περιμένει να δει τι θα γίνει και με τους Μάντζουκιτς-Ντιμπάλα...

Για το αν θα είναι στην 11άδα ο Ρινκόν: «Ο Ρινκόν είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος προσαρμόζεται εύκολα σε όποιον ρόλο του ζητηθεί. Αν τον επιλέξω, θα κάνει καλό ματς. Είναι ένας τελικός και δεν έχουμε πλέον άλλο χρόνο για χάσιμο, θα αντιμετωπίσουμε μια Λάτσιο που έχει κάνει μια εκπληκτική σεζόν».

Για τους Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα: «Θα περιμένω και την τελευταία προπόνηση για να δούμε πώς είναι ο Μάριο. Οσο για τον Πάουλο, χρειάζεται σωστή διαχείριση, κόντρα στη Ρόμα μπήκε για μισή ώρα και ήταν καλός. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα έκανα πάλι τις ίδιες επιλογές για το ματς με την Ρόμα, μέχρι τώρα άλλωστε πάντα οι αλλαγές απέδιδαν. Την Κυριακή την διαφορά την έκαναν οι λεπτομέρειες στα γκολ. Οταν χαλαρώνεις την συγκέντρωση σου, όλα μπορούν να συμβούν».


Για το αν θα ήθελε να προπονήσει τους Κεϊτά και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς: «Εκτός από αυτούς τους δύο, η Λάτσιο συνολικά έχει καλό ρόστερ. Συγχαρητήρια στον Ιντσάγκι για την σεζόν που κάνει, είναι πολύ έξυπνος. Θα κάνει μεγάλη καριέρα γιατί είναι πρακτικός».

Για την άμυνα: «Μπορεί να παίξει ο Μπαρτσάλι δεξί μπακ, μπορεί και ο Ντάνι Αλβες. Θα δούμε, οι επιλογές μου θα εξαρτηθούν και από τον Μάντζουκιτς. Σίγουρα, πάντως, αύριο θα κάνουμε ένα πολύ προσεκτικό παιχνίδι».

Για τον Ντιμπάλα: «Πρέπει να είμαι σίγουρος και να μην ρισκάρω τίποτα. Εχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες, στις οποίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αλλά να κάνουμε. Να νικήσουμε αύριο και να νικήσουμε και με την Κροτόνε».

Για το τελικό σπριντ της σεζόν: «Αύριο αρχίζει μια... μίνι-σεζόν 20 ημερών. Εχουμε τον τελικό του κυπέλλου, την Κροτόνε και το Κάρντιφ. Στο πρωτάθλημα μπορούμε να φτάσουμε στους 91 βαθμούς, αυτό το λέει όλα για την πορεία μας. Οπως λέει πολλά για το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα, το γεγονός ότι οι τρεις πρώτες είναι κοντά στη βαθμολογία».

Για την ήττα από τη Ρόμα: «Πριν μήνες σας είχα πει ότι πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το ματς με μια καλή διαφορά στη βαθμολογία. Θα υπέγραφα, πριν μήνες, για να φτάσουμε στο ματς με την Ρόμα στο +7, όπως φτάσαμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου