18 Μαΐ 2017

Ντάνι Αλβες: Θυσία στο γήπεδο, επιθυμία για νίκη, θα γράψουμε ιστορία με αυτή την ομάδα

Ο Ντάνι Αλβες ήταν ξανά από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Γιουβέντους και στις δηλώσεις του μίλησε όπως έπρεπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος άσος στο JTV.

Για το γκολ που έβαλε ξανά και τις ασίστ που μοιράζει: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία είναι πιο σημαντική από το ποιος θα βάλει το γκολ. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Σήμερα είχαμε μόνο ένα στόχο, δουλέψαμε πολύ και πετύχαμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Για την προσπάθεια της Λάτσιο: «Ναι, είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει αρκετή ποιότητα. Ξέρουμε ότι οι τελικοί είναι ισορροπημένοι, κάναμε όμως το καλύτερο και είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, όμως, σε κάποια πράγματα για να φτάσουμε στον σπουδαιότερο στόχο».

Για το αν ειδικεύεται στα όμορφα γκολ: «Εχω και λίγη τύχη. Ο Αλεξ Σάντρο με είδε πολύ καλά, είδε ότι ξεμαρκαρίστηκα και νομίζω πως τελικά μεγάλο μερίδιο αυτού του γκολ είναι δικό του, το υπόλοιπο δικό μου. Το κάναμε για το καλό της ομάδας και είμαστε μια χαρά. Βοηθήσαμε την ομάδα να νικήσει, αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Για το αν η δύναμη αυτής της ομάδας είναι το γκρουπ: «Το άθλημα μας είναι ομαδικό οπότε πιστεύω πως, ναι, αυτή είναι η δύναμη μας. Η ομαδική δουλειά, η θυσία στο γήπεδο, η επιθυμία για νίκη, η επιθυμία να γράψουμε ιστορία με αυτή την ομάδα, να κάνουμε σπουδαία πράγματα με αυτή την ομάδα. Είμαστε σε έναν πολύ όμορφο δρόμο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί υπάρχει κάτι ακόμη πιο σημαντικό να κάνουμε. Να πάρουμε αυτό που αξίζει στη δουλειά μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτό που μας λείπει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου